Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

OFROJ KURSE PER BUKEPJEKES ( BAGUETTE, CIABATTA, ROSSETTA ETJ)

Karakteristika

Sherbime te ndryshme, Ofroj, Kurse profesionale
Ofroj kurse per bukepjekes ( baguette, ciabatta, rossetta etj)
Përshkrim

Panettone colomba artigianal. Per buken artizanale italiane, kursi behet me mesues italian qe flet vetem Italisht dhe Anglisht. I disponueshem per gjithe Shqiperine.


Botuar më 16/03/2023

Telefon
Email
)