Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

RIVLERESIM PASURIE E PALUAJTESHME

Ju mundësojmë rivlerësimin e pronës tuaj në vlerën e tregut nga ekspertë të licensuar nga ku në rast shitje ju paguani 3%. Afati për rivlerësimet deri në 30 Shtator 2020., Tirane, Shqiperi

Botuar më 03/07/2020

SHKOLLA JOPUBLIKE 9-VJEÇARE ILIRIA ME NJE PERVOJE NE FUSHEN E ARSIMIT QE PREJ VITIT 2001, VAZHDON REGJISTRIMET PER VITIN E RI SHKOLLOR 2020-2021.

Ambiente teper bashkohore, kushte shume te mira pune., Adresa: Rruga "Don Bosko", perballe Vizion Plus.

Botuar më 01/07/2020

ÇERTIFIKATE! KURSE TRAJNIMI RECEPSIONIST PER KLINIKE DENTARE DHE MJEKSORE!

Duke e shoqeruar me njohuri dhe praktike te punimeve ne Klinike Dentare dhe Mjeksore. E miratuar nga Ministria e Punes dhe Çeshtjeve Sociale. Kursi zgjat 3 muaj

Botuar më 29/06/2020
390,00 euro
)