Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

OFROJME SHERBIME ME NJE STAF TE KUALIFIKUAR NE TE GJITHA SHERBIMET

Terapi Zhvillimi per femijet me nevoja te vecanta. Mbeshtetje shkollore. Logopedi. Kurse Gjuhe-Letersi, Bio-Kimi, Matematike. Keshillim Psikologjik, Prane qendres Globe. Te interesuarit te na kontaktojne ne numrin e telefonit

Botuar më 21/10/2019

** KURS KUZHINE "CHEF MONDI" I VETMI KU JU MUND TE MERRNI ZANAT PROFESIONAL! 3, 6, 9 MUJOR PER: KUZHINIER, PICIER, PASTICIER. *TRAJNIME PROFESIONALE, TEORI / PRAKTIKE. JU DO TE TRAJNOHENI NGA KUZHINIER PROFESIONIST ME EKSPERIENCE 20 VJEÇARE I C

** Nuk do te gjeni shume nxenes ne kursin tim. Komunikim absolut. Çmimi konkurent vetem 20.000/muaj. Te gjithe nxenesit do pajisen me Çertifikate te njohur nga Ministria, Perballe Restorant Fresku. Facebook: Kurs Kuzhine Chef Mondi. Vizitoni: Http://chefedmondi.blogspot.com. Instagram: edmondsala.1

Botuar më 21/10/2019

INTERESOHEM PER FEMIJEN TONE FILLESTAR NE ANGLISHT

Per te mesuar ne kurs ne metoden "Smiles 3 Pupil" s book. Oraret 10.00-13.00 & 18.00-20.00

Botuar më 18/10/2019

OFROJ KURSE PER LENDET MATEMATIKE - FIZIKE,PER KLASAT 6-12, MATURANTET DHE NX. QE KANE PROVIME NE KETO LENDE

Jam me eksperience te gjate pune si mesues i ketyre lendeve.Mundesi studimi ne ambjentin ose dhe ne ambjentet e personave te interesuar. Kurset jane individuale ose/dhe ne grup, SHKODER

Botuar më 18/10/2019

OFROJ SHERBIME KURSESH PER CIKLIN E ULET

Jam nje mesuese e sapo dale ne pension . Kerkoj te punoj me nxenes te ciklit fillor ne kushtet e shtepise . Synimi im per te patur rezultate te larta eshte maksimal., Adresa: Komuna e Parisit

Botuar më 15/10/2019
)