Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KERKOJ PUNE

PER PERKUJDESJEN E TE MOSHUARVE , DHE TE SEMUREVE , TE INTERESUARIT TE KONTAKTOJNE NE NUMRIN E TELEFONIT

Botuar më 23/02/2020

KERKOJ NJE PUNTORE SHTEPIE

Per punet e shtepise ,te jete e rregullt dhe e komunikueshme

Botuar më 21/02/2020

JAM MESUESE E GJERMANISHTES ME EKSPERIENCE E NJOH SI SHQIPEN

Jap numrin e tel per te interesuarit qe duan te mesojne gjermanishten,me page 1000 leke /ora, gjithashtu per sherbimin gjuhesore ne hotele, sherbim turistik,apo ne pika te tjera

Botuar më 21/02/2020

KERKOJ KUJDESTARE

Per te moshuarit , te interesuarit te kontaktojne

Botuar më 20/02/2020

KERKOJ TE PUNOJ DREJTUES TEKNIK

Ne transport kombetar\nderkombetar mallrash dhe pasagjeresh gjithashtu edhe ne servise, gomisteri, varreze makinash dhe shitje blerje makinash, Tirane

Botuar më 19/02/2020
)