Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

TIRANE E RE

mbas Diplomat 1, rrjeshti i dyte | 85 M2 | 39000 Euro
Karakteristika

Prona te patundshme, Ne shitje, Dyqane
Tirane e Re, mbas Diplomat 1, rrjeshti i dyte, 85 M2, 39.000 euro
Përshkrim

Ne pallat te Ri, shitet Dyqan, me Hipotek, gjysem nen nivel, tualet, fasad xhami ne hyrje, me qepen, dyshemeja dhe muret te veshura me pllaka, e pershtatshme per lojra fati, bilardo, sall internet, punishte duralumini, etj, 85 M2, Shitet per arsye emigrimi (459E\m2)

39.000,00 euro

Botuar më 03/12/2019

Telefon
Email
)