Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Mobileri Bishani Kërkon të punësojë Punetor

Përshkrim

Te kete eksperience pune, Tiranë, Adresa: Kodra e diellit Selite

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Mobile dhe paisje për zyra
Mobileri bishani, punetor

Botuar më 14/06/2018

Telefon