Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Avantazhet e Zonës së Përdoruesit

Për ty që regjistrohesh, ne kemi krijuar një Zonë Përdoruesi të dedikuar, nëpërmjet së cilës ti mund të menaxhosh njoftimet e tua në mënyrë të drejtpërdrejtë, të shpejtë dhe efektive, duke:

 • Të publikosh, modifikosh, fshish dhe zëvëndësosh në çdo moment njoftime të çdo lloji në Gazetën Çelësi.
 • Të monitorosh në kohë reale shikueshmërinë e çdo publikimi.
 • Të informohesh në vazhdimësi për ofertat e tregut.

Nëpërmjet kësaj Zone unike Përdoruesi, ti mund të përfitosh të gjitha shërbimet e tjera dhe ofertat që Çelësi Media Group ofron për ty:

 • Kërko preventiv për çdo punim, shërbim apo produkt që të nevojitet duke përfituar nga ofertat më të mira të tregut në çdo moment, duke kursyer në këtë mënyrë kohë, energji dhe para.
 • Njihu me perfitimet e rrjetit te dyqaneve të Kartës Extra dhe avantazhet që kjo kartë ofron për ty.
 • Shiko në kohë reale Ofertat e Javës nga mbi 110.000 biznese shqiptare dhe të huaja.
 • Punësohu nëpërmjet agjensisë së punësimit Profesionisti.
 • Trajnohu nëpërmjet platformës së kurseve online Unipro Balkan Academy.
 • Informohu në kohë reale nëpërmjet Infokult.al për të gjitha aktivitetet kulturore-artistike që mund të ndjekësh gjatë javës, për të organizuar cilësisht kohën tënde të lirë.
 • Bëhu pjesë e Sondazheve dhe informohu mbi rezultatet e tyre.

Përfitimet për Bizneset

1 Regjistrim i vetëm për të gjithë botën e zgjidhjeve që Çelësi ofron.

 • Menaxho aktivitetin tënd në mënyrë të drejtpërdrejtë, të shpejtë dhe efektive:
  • Publiko dhe modifiko, fshi dhe zëvëndëso në çdo moment njoftime të çdo lloji, oferta punësimi, promocione dhe oferta biznesi si edhe profiling, kontaktet e biznesit tënd në Gazetën Çelësi dhe YPA.
 • Ofro dhe kërko preventiv për çdo shërbim apo produkt.
 • Përzgjidh dhe përshtat në vazhdimësi sipas nevojave të biznesit tënd, mes shumëllojshmërisë së paketave dhe tipeve të kontratave që ne kemi konceptuar për ty.
 • Njih, besnikëro dhe shto klientelën tënde nëpërmjet platformës Karta Extra.
 • Punëso dhe trajno stafin tënd nëpërmjet agjensisë së punësimit Profesionisti dhe platformës së kurseve online Unipro Balkan Academy.
 • Monitorim dhe matje në kohë reale i shikueshmërisë së çdo publikimi apo promocioni.
 • Pjesmarrje në sondazhe dhe informim mbi rezultatet e tyre.
)