Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

VAQARR,

prane burgut | 160 M2 | 8000000 Leke
Karakteristika

Prona te patundshme, Ne shitje, Vila
Vaqarr,, prane burgut, 160 M2, 8.000.000 leke
Përshkrim

Shitet vile, 160 M2, Kollona te gatshme per kat te III-te, sip. oborri+bahçe 300m², drita, uje 24/h. Mund te jepet dhe me qera, 10.000 leke secili kat, e legalizuar

8.000.000 leke

Botuar më 12/08/2019

Telefon