Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

RRUGA "KUVAJTIT",

TE PALLATI BRIGADAVE, | 28 M2 | 6.000 Leke
Përshkrim

Jepet per ndarje qeraje 1 dhome me dy krevate, 28 M2, 2 banjo, e kompletuar dhe e rregulluar.

Karakteristika
Prona te patundshme, Ndarje qeraje, Vila
RRUGA "KUVAJTIT",, TE PALLATI BRIGADAVE,, 28 M2, 6.000 leke
2 banjo
6.000 leke/person

Botuar më 17/05/2018

Telefon