Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

RR. “KOMUNA PARISIT”

tek Lulishtja, ne nje vile teper komode | 35 M2 | 12.000 Leke
Karakteristika

Prona te patundshme, Qeradhenie, Vila
Rr. “Komuna Parisit”, tek Lulishtja, ne nje vile teper komode, 35 M2, 12.000 leke
Përshkrim

Jepen me qera dhoma vetem per vajza, sip. e seciles dhome, 35 M2, te kompletuara dhe te pershtatshme per 2 deri ne 3 persona. Arrredim teper komod, kuzhine me vehte, paisje elektroshtepiake, me tualet secila dhome. Çmimi per secilen vajze

12.000 leke

Botuar më 16/08/2019

Telefon