Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITESE

ROGERS

Kërkon të punësojë

Kriteret

Me eksperience pune. Mosha 20 - 35 vjeç

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Tek Toptani Center dhe City Park

Botuar më 10/11/2019

)