Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

RROBAQEPESE RRELI TEXTILE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per qepje çerçafesh. Mosha 25 - 45 vjeç. Me eksperience pune, Adresa: Rr. "5 ...

Botuar më 29/05/2020
e kenaqshme

SHITESE Dyqan me Veshje te Perdorura Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme + % |

Turni I. Orari punes 07/30- 15/30. Mosha 25 – 40 vjeç, Adresa: Rrugica e trenit, ngjitur me Aluizmin, brenda tregut

Botuar më 02/06/2020
Ofrohet pagese e kenaqshme + %

RROBAQEPESE ATELIER Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperiencë të mëparshme pune. Puna është nga e Hëna në të Premten orari 09.00 – 17.00 dhe të Shtunën në orarin 09.00 - 15.00., Adresa: Rruga Mine Peza, pranë ish Benetton, Tiranë

Botuar më 02/06/2020
e kenaqshme

RROBAQEPESE Shtepia e modes Krishel Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, Adresa: Abdyl Frasheri pallati 3, Tiranë

Botuar më 01/06/2020
e kenaqshme

PERGJEGJES LINJE DESA &CO SHPK Kerkohet pergjegjese linje. Te jete e afte ne organizimin e punes dhe nxjerrjen e normes brenda dites. Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Shume e kenaqeshme |

Aftesi te mira per te drejtuar punen, me ekspreienc pune, sigurimet tuaja i paguan kompania, Adresa: Fabrika Qelqit, Kombinat, Tiranë

Botuar më 01/06/2020
Shume e kenaqeshme

RROBAQEPESE Atelie Kërkon të punësojë

Paga: Paga dhe kushte pune te kenaqshme |

Specialiste. Me eksperience pune te gjate, Adresa: Tirane

Botuar më 01/06/2020
Paga dhe kushte pune te kenaqshme

RROBAQEPESE Kerkohet

Paga: e kenaqshme |

Serie, te dije makinat industriale, mosha deri ne 40 vjec. Me eksperience pune, Adresa: Ish Restorant Durresi

Botuar më 30/05/2020
e kenaqshme

PUNONJESE Kerkohet

Paga: paga e mire |

Serie, te dije makinat industriale, mosha deri ne 40 vjec. Me eksperience pune, Adresa: Ish Restorant Durresi

Botuar më 30/05/2020
paga e mire

RROBAQEPESE Rrobaqepesi KEAL Kërkon të punësojë

Paga: Paga e kenaqshme + siguracion |

Me eksperience pune, ofrohen kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. “Ali Demi”, prane Big Market

Botuar më 30/05/2020
Paga e kenaqshme + siguracion

SHITESE DYQAN PER FEMIJE Kërkon të punësojë

Paga: BAZE+BONUSE NE CDO SHITJE |

MOSHA 30-45 VJEÇ. MOSHA 30-45 VJEç, Adresa: Rr. "Ferid Xhajko", prane Tregur Uzina Dinamo

Botuar më 29/05/2020
BAZE+BONUSE NE CDO SHITJE

RROBAQEPESE EK.Tex Sh.p.k

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Paga dhe kushtet shumte te mira. |

Rrobaqepese me eksperience pune. paga dhe kushtet shume te mira., Tiranë

Botuar më 29/05/2020
Paga dhe kushtet shumte te mira.
)