Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

DYQANET FLO SHOES NE TIRANE Kërkon të punësojë Shitese

Te plotesoje keto kushte: -Mosha 20-30 vjec -Te kete eksperience pune -Te jete e komunikueshme dhe e afte te punoje ne grup. - Kohezgjatja e punes afatgjate. - Mund te paraqiteni per interviste ne dyqanin FLO ne Teg nga ora 10:00-20:00, Tiranë

Botuar më 21/06/2018

Rrobaqepesi Kërkon të punësojë Rrobaqepese

Me eksperience pune. Ofrohen kushte te mira pune, page e kenaqshe + siguracion, Adresa: Kinostudio

Botuar më 21/06/2018

Kompania Austriake Kroate BOXMARK Kërkon të punësojë Punonjes

(250 persona) ne Kroaci per profesionin e qepjes se sediljeve te makinave. Punonjesit duhet te kene kopje te pashaportes dhe CV. Per me teper informacion telefononi nr e kontaktit

Botuar më 21/06/2018

Symbol sh.p.k shoqeri rrobaqepesie/fasoneri e cila operon ne tregun Shqiptar qe ne vitin 1998.Ne jemi eksperte ne qepjen e rrobave te punes (kemisha, paliceta, pantallona, xhaketa) Kërkon të punësojë Rrobaqepese

Punetore te makinave qepese. Me ose pa eksperience pune. Ofrojme: Page te kenaqshme Kushte te mira pune, Tiranë, Adresa: Rruga Jorgo Plaku, Godina 4 kateshe me xhama Blu, mbrapa Concord Center (Rr. 5 Maji)

Botuar më 20/06/2018

Atelie Esi & Soni Kërkon të punësojë Punetore

Rrobaqepesie me eksperience pune. Paga e kenaqshme, Adresa: Stacioni i Astirit, mbrapa Doic Color

Botuar më 20/06/2018

C.T.A DISTRIBUTION SHPK (Rrobaqepesi Gjermane) Kërkon të punësojë Pergjegjese

Linje. (me eksperience ne rrobat e punes). Paga shume e mire. Siguracionet te paguara nga firma 100%. Transporti per turnin e dyte i garantuar nga firma, Tiranë, Adresa: Rruga Myslym Keta ,perballe AKU ,300 metra mbi Kafen e Rremes

Botuar më 20/06/2018

C.T.A DISTRIBUTION SHPK (Rrobaqepesi Gjermane ) Kërkon të punësojë Kontrollore cilesie

(me eksperience ne rrobat e punes). Transporti per turnin e dyte i garantuar nga firma. Siguracionet te paguara nga firma 100%, Tiranë, Adresa: Rr. Myslym Keta, Tufine, perballe me AKU, 300m mbi kafen e Rremes

Botuar më 20/06/2018

C.T.A DISTRIBUTION SHPK (Rrobaqepesi Gjermane ) Kërkon të punësojë Rrobaqepese

Me eksperience per turnin e dyte dhe turnin e pare. Transporti per turnin e dyte i garantuar nga firma. Paga shume e mire 1200 leke/dita Netto. Siguracionet te paguara nga firma 100%, Tiranë, Adresa: Rr. Myslym Keta, Tufine, perballe me AKU, 300m mbi kafen e Rremes

Botuar më 20/06/2018

RROBAQEPESI TAILOR Kërkon të punësojë Punetore

Te specializuara ne qepjen e pantallonave dhe te xhaketave per burra. Page minimale 40.000lekene muaj, Tiranë, Adresa: Rr. Shyqyri Brari, prane kopeshtit zoologjik

Botuar më 19/06/2018

Atelie Mode Kërkon të punësojë Rrobaqepese

Me eksperience. Punesimi eshte me kohe te plote., Adresa: Tirane prane rruges se Elbasanit.

Botuar më 19/06/2018