Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

RROBAQEPESE

Njoftime pune - rrobaqepsi me porosi dhe riparime

Kërkon të punësojë

Kriteret

Me orar te plote dhe te pjesshem

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Rruga e Barikadave, perballe shkolles Lidhja Prizrenit

Botuar më 26/05/2023

)