Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

RROBAQEPESE C.T.A DISTRIBUTION SHPK RROBAQEPESI GJERMANE

Paga: Ofrohen paga shume te mira |

50 Rrobaqepese me eksperience pune ne kemishari dhe rroba pune., per punetoret nga zonat periferike te tiranes, transporti garantohet nga firma, Adresa: Rr. 'Siri Kodra", ish magazinat e Frigoriferit, 100m nga rruga kryesore.

Botuar më 29/09/2020
Ofrohen paga shume te mira

MAKINISTE C.T.A DISTRIBUTION SHPK RROBAQEPESI GJERMANE

Paga: Ofrohen paga shume te mira |

Me eksperience pune, per punetoret nga zonat periferike te tiranes, transporti garantohet nga firma, Adresa: Rr. 'Siri Kodra", ish magazinat e Frigoriferit, 100m nga rruga kryesore.

Botuar më 29/09/2020
Ofrohen paga shume te mira

SPECIALISTE Pastrim Kimik “Lavander” Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet shume e mire |

Specialiste per Pastrim Kimik. Me eksperience dhe korrektesi ne pune. 0696599997, Adresa: Ish Blloku

Botuar më 28/09/2020
Ofrohet shume e mire

PUNETOR MAGAZINE DYQAN SHUMICE VESHMBATHJE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme + sigurime |

/ Agjent Shitjesh. Te kete dhe patente te klasit B, mosha 18-30 vjec, ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Ish uzina Dinamo, Tiranë

Botuar më 28/09/2020
e kenaqshme + sigurime

RROBAQEPESE RRELI TEXTILE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per perde dhe çerçafe. Me eksperience pune, te kene moshen 20 - 45 vjeç, Adresa: Rr. "5 Maji", ish kombinati mishit

Botuar më 25/09/2020
e kenaqshme

PUNONJESE RRELI TEXTILE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per hekurosje, te kene moshen 20 - 45 vjeç, Adresa: Rr. "5 Maji", ish kombinati mishit

Botuar më 25/09/2020
e kenaqshme

KONTROLLORE CILESIE RROBAQEPESI GJERMANE C.T.A DISTRIBUTION SHPK Kërkon të punësojë

Paga: SHUME E MIRE |

Me eksperience pune ne rrobaqepesi, kushte shume te mira pune, Adresa: Adresa: Rruga “Siri Kodra”, ish magazinat e frigoriferit, 10m larg karburanti Gega. Telefononi nga ora 07:00 – 15.30 ne:

Botuar më 25/09/2020
SHUME E MIRE

MODELISTE RROBAQEPESI GJERMANE C.T.A DISTRIBUTION SHPK Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per Dizenjim Modelesh Mode, kushte shume te mira pune, Adresa: Adresa: Rruga “Siri Kodra”, ish magazinat e frigoriferit, 10m larg karburanti Gega. Telefononi nga ora 07:00 – 15.30 ne:

Botuar më 25/09/2020
e kenaqshme

RROBAQEPESE RROBAQEPESI GJERMANE C.T.A DISTRIBUTION SHPK Kërkon të punësojë

Paga: Paga per rrobaqepeset me eksperience fillon nga 1.000-1.200 lek dita |

Te jene me eksperience pune, kushte shume te mira pune, Adresa: Adresa: Rruga “Siri Kodra”, ish magazinat e frigoriferit, 10m larg karburanti Gega. Telefononi nga ora 07:00 – 15.30 ne:

Botuar më 25/09/2020
Paga per rrobaqepeset me eksperience fillon nga 1.000-1.200 lek dita

PUNONJES/E RROBAQEPESI GJERMANE C.T.A DISTRIBUTION SHPK Kërkon të punësojë

Paga: SHUME E MIRE |

Femer/mashkull per traveta/percina/kopse etj. Me eksperience, kushte shume te mira pune, Adresa: Adresa: Rruga “Siri Kodra”, ish magazinat e frigoriferit, 10m larg karburanti Gega. Telefononi nga ora 07:00 – 15.30 ne:

Botuar më 25/09/2020
SHUME E MIRE
)