Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SHITESE Butik Absolut Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune. Te kete njohuri te gjuhes Angleze. Mosha 22-30 vjec. Personat e interesuar te dergojne Cv me foto, Adresa: Rr: "Ismail Qemali", Pallati 29, (prane piceri "Eres"), Tiranë

Botuar më 16/01/2021
e kenaqshme

PUNETORE RROBAQEPESIE EK.Tex Sh.p.k Kërkon të punësojë

Paga: Paga dhe kushtet shumte te mira. |

Ne syzator dhe lineare. preferohen me eksperience pune, Adresa: Rr. "Siri Kodra", Tiranë

Botuar më 16/01/2021
Paga dhe kushtet shumte te mira.

PUNETOR MAGAZINE ALBA FOAM SHPK

Paga: Ofrohet pagese e mire |

Mosha 18 - 40 vjeç. te jete korrekt dhe serioz ne pune, Adresa: Ish Kombinati Misto Mame

Botuar më 16/01/2021
Ofrohet pagese e mire

RROBAQEPESE ALBA FOAM SHPK

Paga: Ofrohet pagese e mire |

Me eksperience pune. mosha 18 - 40 vjeç, Adresa: Ish Kombinati Misto Mame

Botuar më 16/01/2021
Ofrohet pagese e mire

SHITESE Butik Lov N Label Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Mosha 20-35 vjeç. Me eksperience pune, Adresa: Rr. "Bardhyl", 200m mbi Bar Olso, ne drejtim te Farmacie nr. 10

Botuar më 16/01/2021
e kenaqshme

NDIHMESE LINJE RROBAQEPESI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, ofrohet transport per zonen e freskut, kafja e rremes, babrru, Adresa: Rr. "5 Maji", mbas qendres Concord, kati II

Botuar më 15/01/2021
e kenaqshme

NORMISTE RROBAQEPESI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, ofrohet transport per zonen e freskut, kafja e rremes, babrru, Adresa: Rr. "5 Maji", mbas qendres Concord, kati II

Botuar më 15/01/2021
e kenaqshme

PASTRIM FIJESH RROBAQEPESI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, ofrohet transport per zonen e freskut, kafja e rremes, babrru, Adresa: Rr. "5 Maji", mbas qendres Concord, kati II

Botuar më 15/01/2021
e kenaqshme

MAKINISTE RROBAQEPESI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, ofrohet transport per zonen e freskut, kafja e rremes, babrru, Adresa: Rr. "5 Maji", mbas qendres Concord, kati II

Botuar më 15/01/2021
e kenaqshme

PUNETORE RROBAQEPESIE FIRMA ARES SH.P.K Kërkon të punësojë

Paga: Page e kenaqshme |

Te interesuarat te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Sauk, prane ish Komuna Farke, Tiranë

Botuar më 14/01/2021
Page e kenaqshme
)