Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Rrobaqepesi Kërkon të punësojë Prestar

-Prestare. Paga e kenaqshme. Kushte te mira pune, Adresa: Ne fund te rruges fabrika Qelqit Kombinat

Botuar më 22/07/2018

C.T.A DISTRIBUTION SHPK (Rrobaqepesi Gjermane ) Kerkon:per te dy filialet e saj ne Tirane dhe ne Ndroq Kërkon të punësojë Rrobaqepese

Transporti per turnin e dyte dhe per ne Ndroq i garantuar nga firmaPaga per rrobaqepeset me experience 1200 leke/dita NettoSiguracionet te paguara nga firma 100%, Tiranë, Adresa: CTA 1 :Rruga Myslym Keta ,perballe AKU ,300 metra mbi Kafen e RremesCTA 2 –Ndroq 10 metra nga Parkut ASHIK

Botuar më 22/07/2018

C.T.A DISTRIBUTION SHPK (Rrobaqepesi Gjermane ) Kerkon:per te dy filialet e saj ne Tirane dhe ne Ndroq Punetor

/ Punetore travete (me eksperience ne rrobat e punes). Transporti per turnin e dyte dhe per ne Ndroq i garantuar nga firmaPaga per rrobaqepeset me experience 1200 leke/dita NettoSiguracionet te paguara nga firma 100%, Tiranë, Adresa: CTA 1 :Rruga Myslym Keta ,perballe AKU ,300 metra mbi Kafen e RremesCTA 2 –Ndroq 10 metra nga Parkut ASHIK

Botuar më 22/07/2018

C.T.A DISTRIBUTION SHPK (Rrobaqepesi Gjermane) Kerkon:per te dy filialet e saj ne Tirane dhe ne Ndroq Pergjegjese

Linje (me eksperience ne rrobat e punes). Transporti per turnin e dyte dhe per ne Ndroq i garantuar nga firma. Paga per rrobaqepeset me eksperience 1200 leke/dita NettoSiguracionet te paguara nga firma 100%, Tiranë, Adresa: CTA 1 :Rruga Myslym Keta ,perballe AKU ,300 metra mbi Kafen e RremesCTA 2 –Ndroq 10 metra nga Parkut ASHIK

Botuar më 22/07/2018

Butik Unic Kërkon të punësojë shitese

Me eksperience pune, paga e kenaqshme, Adresa: Sheshi Wilson,prane postes nr.8

Botuar më 20/07/2018

Firma Baby Boo Kërkon të punësojë Rrobaqepese

Me eksperience pune, Adresa: Rr."Viktor Eftimiu",mbrapa ish-drejtorise KESH

Botuar më 20/07/2018

KOMPANI ITALIANE E CILA MERRET ME PRODHIMIN E SHOLLES SE KEPUCEVE NE DURRES Kërkon të punësojë Punonjes

Per prerjen, rregullimin dhe sistemimin e sholles se kepuceve (10 punetore). Te kene shkathtesi dhe manualitet. Puna me 3 turne. Kontratat ne perputhje me kodin e punes. Kerkohen persona qe kane vullnet dhe deshire te rriten bashke me kompanine, Adresa: Kontaktoni per te organizuar takimet e punes ne fund te muajit korrik. Preferohen me banim nga Durresi, Hamallaj, Fllake ose rrethina rreth tij.

Botuar më 20/07/2018

KOMPANI ITALIANE E CILA MERRET ME PRODHIMIN E SHOLLES SE KEPUCEVE NE DURRES Kërkon të punësojë Stampues

Punonjes per stampimin e materialeve plastike (12 punetore). Mundesisht meshkuj. Puna me 3 turne. Kontratat ne perputhje me kodin e punes. Kerkohen persona qe kane vullnet dhe deshire te rriten bashke me kompanine, Adresa: Kontaktoni per te organizuar takimet e punes ne fund te muajit korrik. Preferohen me banim nga Durresi, Hamallaj, Fllake ose rrethina rreth tij.

Botuar më 20/07/2018

KOMPANI ITALIANE E CILA MERRET ME PRODHIMIN E SHOLLES SE KEPUCEVE NE DURRES Kërkon të punësojë Punonjes

Per kontrollin e lendeve te para dhe paketimin e produkteve te perfunduara (3 punetore). Puna me 3 turne. Kontratat ne perputhje me kodin e punes. Kerkohen persona qe kane vullnet dhe deshire te rriten bashke me kompanine, Adresa: Kontaktoni per te organizuar takimet e punes ne fund te muajit korrik. Preferohen me banim nga Durresi, Hamallaj, Fllake ose rrethina rreth tij.

Botuar më 20/07/2018

KOMPANI ITALIANE E CILA MERRET ME PRODHIMIN E SHOLLES SE KEPUCEVE NE DURRES Kërkon të punësojë Mekanik

Pergjegjes per mirembajtjen e makinerive dhe impjantit (1 punetor). Te kete eksperience pune. Puna me 3 turne. Kontratat ne perputhje me kodin e punes. Kerkohen persona qe kane vullnet dhe deshire te rriten bashke me kompanine, Adresa: Kontaktoni per te organizuar takimet e punes ne fund te muajit korrik. Preferohen me banim nga Durresi, Hamallaj, Fllake ose rrethina rreth tij.

Botuar më 20/07/2018