Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

OPERATORE

FIRMA “ IL CAMMINO

Kërkon të punësojë

Kriteret

Aplikueset duhet te plotesojne kushtet e meposhtme:1. Mosha 25-30 vjec.2. Te kete eksperience te meparshme ne komunikumet me klientet ne sektorin e shitjeve3. Te jete shume e shkathet dhe te zoteroj aftesi per te shitur.4. Prioritet aplikantet me eksperience ne shitjet online permes facebook dhe instagram.Seleksionimi do te behet permes CV te derguara ne

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Tirane
ilcammino2010@gmail.com
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 24/05/2020

)