Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Ekonomiste

MALNA TEX SH.P.K RROBAQEPESI INDUSTRIALE NE PRODHIMIN E PANTALLONAVE DHE RROBAVE TE PUNES PER EKSPORT KERKON

Kriteret

Ekonomiste te brendshme, preferohen kandidate me eksperience pune, te njohin gjuhen Italiane dhe programet baze te kompjuterit. Cdo kualifikim tjeter dhe eksperience do merret ne konsiderate ne perzgjedhjen e kandidatit. Dergoni CV ne adresen e emailit

Kontakte

Kompleksi Xhura, Porcelan, Tirane
al.mantho@hotmail.com
Email

Botuar më 20/08/2019