Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Kerkojme Rrobaqepese

Me eksperience pune per qepje pantallonash.. Paga 30.000 leke. Sigurime shoqerore 100...

Botuar më 03/12/2018

SHOQERIA EGJEU TEKSTILE PER SHTEPI DHE HOTELE Kërkon të punësojë Shitese

Mosha 25-45 vjeç. Preferohet te jete me eksperience pune. Intervistat nga e Hena ne te Shtune nga oren 9.00-17.00, Adresa: Rr. “Asim Vokshi”, ish Stacioni trenit, prane postes 5/1

Botuar më 10/12/2018

Dekathlon Produzione Kërkon të punësojë Inxhiner tekstilesh

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 500 Euro |

Eksperience: 1 vit - 2 vjet, mosha nga 20 -35 vjec, Vorë

Botuar më 09/12/2018
Paga: 500 Euro

Dekathlon Produzione Kërkon të punësojë Inxhiner tekstilesh

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 530 Euro |

Eksperience: 2 vjet - 4 vjet, mosha nga 20- 35 vjec, Vorë

Botuar më 09/12/2018
Paga: 530 Euro

Kerkojme Shitese

Me eksperience pune. Mosha 25-40 vjec. Orari Telefonatave 10.00-17.00

Botuar më 07/12/2018

C.T.A. Distribution. shpk (Rrobaqepesi Gjermane rrobash pune) Kërkon të punësojë Rrobaqepese

Me eksperience dhe pa eksperience. Pagat me konkuruese ne treg-(Siguracionet te paguara nga firma 100%), Adresa: Rruga Myslym Keta ,perballe AKU ,300 metra mbi Kafen e Rremes

Botuar më 07/12/2018

C.T.A. Distribution. shpk (Rrobaqepesi Gjermane rrobash pune) Kërkon të punësojë Prestar

/ Prestare Pagat me konkuruese ne treg. (Siguracionet te paguara nga firma 100%), Adresa: Rruga Myslym Keta ,perballe AKU ,300 metra mbi Kafen e Rremes

Botuar më 07/12/2018

C.T.A. Distribution. shpk (Rrobaqepesi Gjermane rrobash pune) Kërkon të punësojë Kontrollore cilesie

(Siguracionet te paguara nga firma 100%), Adresa: Rruga Myslym Keta ,perballe AKU ,300 metra mbi Kafen e Rremes

Botuar më 07/12/2018

Firma Italiane LAGHI sh.p.k Kërkon të punësojë Specialist

IT per mirembajtjen e sistemeve te shitjes.Te kete eksperience (minimumi 2 vite) ne menaxhimin e platformave Magento v.1.9 dhe v.2.0.Te kete eksperience ne gjuhet e programimit si: Javascript, PHP, HTML, CSS dhe VBA.Te kete njohuri ne menaxhimin e databazave MSSQL dhe MySQL.Te kete njohuri te avancuara rreth MS Access dhe Excel.Te kete mbaruar studimet e larta ne njeren nga deget si: Informatike, Informatike Ekonomike, Shkenca Kompjuterike, Inxhinieri Informatike.Te zoteroje gjuhen Angleze dhe Italiane ne nivel mbi mesatar.Certifikime te tjera ne fushen e IT, i shtojne vlere aplikimit.Te jete i afte te punoje ne grup dhe ne menyre te pavarur.CV-te te dergohen ne:, Tiranë, Adresa: Rruga Tre Dëshmorët, Ish kombinati ushqimor (përballë KMY)

Botuar më 07/12/2018

Dyqan me artikuj te perzier (çerçaf, etj) Kërkon të punësojë Shitese

(vajza te reja). Te kete arsimin e mesem. Per me teper informacion kontaktoni ne:

Botuar më 07/12/2018