Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

BUTIK "JAKOVO MIAMI" Kërkon të punësojë Shitese

Te jete e shkathet dhe definitive ne pune.Te jete pa angazhime, Adresa: Rr. "Myslym Shyri", 100m poshte Karburant Gulf

Botuar me 24/09/2018

Dyqan Rrobash per Femra, brenda tregut te Medresese Kërkon të punësojë Shitese

Te kete mbaruar arsimin e mesem. Me eskperience pune. Mosha deri 25 vjeç. Te jete pa preukopime te tjera familjare. Ofrohet pagese e kenaqshme. Orari i punes 06:30 – 14:30, Adresa: Brenda tregut te Medresese, tregu Lahi

Botuar me 24/09/2018

Dyqan Intimo Kërkon të punësojë Shitese

Me eksperience pune. Mosha 20 – 30 vjeç. Paga e kenaqshme + siguracion, Adresa: Rr. “Bardhyl”

Botuar me 24/09/2018

Dyqani KOTON nis aktivitetin, ne Tetor 2018. Ofrojme vend vakant pune ne pozicionin Shites/e

Te interesuarit duhet te plotesojne keto kushte: -Mosha 20-30 vjec - Kohezgjatja e punes afatgjate -Te kete eksperience pune -Te jete i/e komunikueshm/e dhe i/e afte te punoje ne grup. Te interesuarit te kontaktojne ne nr e telefonit, Tiranë

Botuar me 24/09/2018

RROBAQEPESI "FORTUNA" SHPK Kërkon të punësojë Teknik

Per linjen e prodhimit te pantallonave, Adresa: Tirane

Botuar me 24/09/2018

CTA Distribution shpk (Rrobaqepesi Gjermane ) Kërkon të punësojë Makiniste

/ Travete/ (me experience). Paga vetem per makinistet me experience eshte 1200 leke/dita Netto. Siguracionet te paguara nga firma 100%. Email :ctatirana@gmail.com, Adresa: Rruga Myslym Keta ,perballe AKU ,300 metra mbi Kafen e Rremes

Botuar me 23/09/2018

CTA Distribution shpk (Rrobaqepesi Gjermane ) Kërkon të punësojë Drejtuese prodhimi

–(teknike ). Siguracionet te paguara nga firma 100%. Email :ctatirana@gmail.com, Adresa: Rruga Myslym Keta ,perballe AKU ,300 metra mbi Kafen e Rremes

Botuar me 23/09/2018

CTA Distribution shpk (Rrobaqepesi Gjermane ) Kërkon të punësojë Kontrollore cilesie

Siguracionet te paguara nga firma 100%. Email: ctatirana@gmail.com, Adresa: Rruga Myslym Keta ,perballe AKU ,300 metra mbi Kafen e Rremes

Botuar me 23/09/2018

C.T.A DISTRIBUTION SHPK (Rrobaqepesi Gjermane ) Kërkon të punësojë Punetore

Hapje pune. Siguracionet te paguara nga firma 100%. Email :ctatirana@gmail.com, Adresa: Rruga Myslym Keta ,perballe AKU ,300 metra mbi Kafen e Rremes

Botuar me 23/09/2018

RROBAQEPESI ME POROSI Kërkon të punësojë Rrobaqepese

ME EKSPERIENCE PUNE. PAGA E KENAQSHME. PUNA 8 ORE NE DITE, OFROHEN KUSHTE TE MIRA PUNE, Adresa: MBRAPA KAFE FLORES, RR. “DURRESIT”.

Botuar me 22/09/2018