Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Firma Baby Boo Kërkon të punësojë Rrobaqepese

Me eksperience pune, Adresa: Rr."Viktor Eftimiu",mbrapa ish-drejtorise KESH

Botuar më 20/07/2018

KOMPANI ITALIANE E CILA MERRET ME PRODHIMIN E SHOLLES SE KEPUCEVE NE DURRES Kërkon të punësojë Punonjes

Per prerjen, rregullimin dhe sistemimin e sholles se kepuceve (10 punetore). Te kene shkathtesi dhe manualitet. Puna me 3 turne. Kontratat ne perputhje me kodin e punes. Kerkohen persona qe kane vullnet dhe deshire te rriten bashke me kompanine, Adresa: Kontaktoni per te organizuar takimet e punes ne fund te muajit korrik. Preferohen me banim nga Durresi, Hamallaj, Fllake ose rrethina rreth tij.

Botuar më 20/07/2018

KOMPANI ITALIANE E CILA MERRET ME PRODHIMIN E SHOLLES SE KEPUCEVE NE DURRES Kërkon të punësojë Stampues

Punonjes per stampimin e materialeve plastike (12 punetore). Mundesisht meshkuj. Puna me 3 turne. Kontratat ne perputhje me kodin e punes. Kerkohen persona qe kane vullnet dhe deshire te rriten bashke me kompanine, Adresa: Kontaktoni per te organizuar takimet e punes ne fund te muajit korrik. Preferohen me banim nga Durresi, Hamallaj, Fllake ose rrethina rreth tij.

Botuar më 20/07/2018

KOMPANI ITALIANE E CILA MERRET ME PRODHIMIN E SHOLLES SE KEPUCEVE NE DURRES Kërkon të punësojë Punonjes

Per kontrollin e lendeve te para dhe paketimin e produkteve te perfunduara (3 punetore). Puna me 3 turne. Kontratat ne perputhje me kodin e punes. Kerkohen persona qe kane vullnet dhe deshire te rriten bashke me kompanine, Adresa: Kontaktoni per te organizuar takimet e punes ne fund te muajit korrik. Preferohen me banim nga Durresi, Hamallaj, Fllake ose rrethina rreth tij.

Botuar më 20/07/2018

KOMPANI ITALIANE E CILA MERRET ME PRODHIMIN E SHOLLES SE KEPUCEVE NE DURRES Kërkon të punësojë Mekanik

Pergjegjes per mirembajtjen e makinerive dhe impjantit (1 punetor). Te kete eksperience pune. Puna me 3 turne. Kontratat ne perputhje me kodin e punes. Kerkohen persona qe kane vullnet dhe deshire te rriten bashke me kompanine, Adresa: Kontaktoni per te organizuar takimet e punes ne fund te muajit korrik. Preferohen me banim nga Durresi, Hamallaj, Fllake ose rrethina rreth tij.

Botuar më 20/07/2018

KOMPANI ITALIANE E CILA MERRET ME PRODHIMIN E SHOLLES SE KEPUCEVE NE DURRES Kërkon të punësojë Axhustator

Mekanik (2 punetore). Te kene eksperience ne riparimet e oficinave mekanike. Puna me 3 turne. Kontratat ne perputhje me kodin e punes. Kerkohen persona qe kane vullnet dhe deshire te rriten bashke me kompanine, Adresa: Kontaktoni per te organizuar takimet e punes ne fund te muajit korrik. Preferohen me banim nga Durresi, Hamallaj, Fllake ose rrethina rreth tij.

Botuar më 20/07/2018

Nicol Sposa Kërkon të punësojë Punonjese

Qendistare. Me eksperience pune. Paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Rr. "Myslym Shyri"

Botuar më 19/07/2018

Nicol Sposa Kërkon të punësojë Punonjese

Lavantiere. Me eksperience pune. Paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Rr. "Myslym Shyri"

Botuar më 19/07/2018

Dressing Room (fustane me qera) Kërkon të punësojë Shitese

Me eksperience pune, Tiranë, Adresa: RR."Kastriotet",perballe Universitetit Bujqesor te Tiranes,kati 2

Botuar më 18/07/2018

Dressing Room (fustane me qera) Kërkon të punësojë Rrobaqepese

Me eksperience pune, Tiranë, Adresa: RR."Kastriotet",perballe Universitetit Bujqesor te Tiranes,kati 2

Botuar më 18/07/2018