Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Zeneli SHPK Kërkon të punësojë Punetore

Per rrobaqepesi. Te kene njohuri per qepje pantallonash. Paga e kenaqshme dhe kushte te mira pune, Adresa: Blloku i Vilave Selite, Tirana e Re

Botuar me 22/10/2018

RROBAQEPESI "FORTUNA" SHPK Kërkon të punësojë Teknik

Per linjen e prodhimit te pantallonave, Adresa: Tirane

Botuar me 22/10/2018

Dyqan Rrobash per Femra, brenda tregut te Medresese Kërkon të punësojë Shitese

Te kete mbaruar arsimin e mesem. Me eskperience pune. Mosha deri 25 vjeç. Te jete pa preukopime te tjera familjare. Ofrohet pagese e kenaqshme. Orari i punes 06:30 – 14:30, Adresa: Brenda tregut te Medresese, tregu Lahi

Botuar me 22/10/2018

Dyqan Rrobash per Femra, brenda tregut te Medresese Kërkon të punësojë Shitese

Te kete mbaruar arsimin e mesem. Me eskperience pune. Mosha deri 25 vjeç. Te jete pa preukopime te tjera familjare. Ofrohet pagese e kenaqshme. Orari i punes 06:30 – 14:30, Adresa: Brenda tregut te Medresese, tregu Lahi

Botuar me 22/10/2018

Kerkohet Rrobaqepese

Per pune seri. Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte te mira pune, Adresa: Rr. “Ali Demi”.

Botuar me 22/10/2018

Qendistaria Agia kerkon Punonjese

Gra dhe Vajza. Pagesa e kenaqshme. Karakteristikat: - Me eksperience dhe pa eksperience - Shkathtesi ne pune. - Aftesi te mira bashkepunimi me koleget. -Sy kritik dhe estetik per kontrollin e cilesise, Adresa: Don Bosko, kulla 6 Hawaii, Tirane

Botuar me 22/10/2018

Dekathlon Produzione Kërkon të punësojë Inxhiner tekstilesh

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 500 Euro |

Eksperience: 1 vit - 2 vjet, mosha nga 20 -35 vjec, Vorë

Botuar me 20/10/2018
Paga: 500 Euro

Dekathlon Produzione Kërkon të punësojë Inxhiner tekstilesh

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 530 Euro |

Eksperience: 2 vjet - 4 vjet, mosha nga 20- 35 vjec, Vorë

Botuar me 20/10/2018
Paga: 530 Euro

Rrobaqepesi Kërkon të punësojë Rrobaqepese

Per riparime te ndryshme, me eksperience pune, Tiranë, Adresa: Pallatet Agimi

Botuar me 19/10/2018