Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

FIRME PRIVATE Kërkon të punësojë Shitese

Përshkrim

(vajza). Te kene arsimin e mesem, Adresa: Lagjia "Ali Demi", prane Spitalit Kontinental

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Veshje intime, çorape dhe rroba banjo
Firme private, shitese

Botuar më 16/06/2018

Telefon