Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

RROBAQEPESI Kërkon të punësojë Rrobaqepese

Me eksperience pune. Paga 30.000 leke + siguracion ne baze te pages, e shtuna dhe e diela pushim.. Ofrohet transport per zonen e Freskut, Kafja e Rremes, Babrru., Adresa: Rr. "5 Maji", mbas Qendres Concord, kati II.

Botuar me 26/09/2018

SHOQERIA “ARJETTA COLLECTION” Kërkon të punësojë Punonjes

(mashkull) ne prese pekurosje perfundimtare te veshjeve. Te interesuarit te kontaktojne:, Adresa: Mbrapa Spitalit Amerikan III, ish kombinati Ushqimor

Botuar me 26/09/2018

SHOQERIA “ARJETTA COLLECTION” Kërkon të punësojë Rrobaqepese

Ne makine qepese. Me eksperience pune. Te interesuarat te kontaktojne:, Adresa: Mbrapa Spitalit Amerikan III, ish kombinati Ushqimor

Botuar me 26/09/2018

Suela Sposa Kërkon të punësojë Punonjese

Te kete njohuri edhe si rrobaqepese. Pa preokupime familjare. Paga shume e kenaqshme + siguracione, Tiranë, Adresa: Rr. E Kavajes, perballe me ambulancen e Zojes se Keshillit te Mire

Botuar me 25/09/2018

Nicol Spoza Kërkon të punësojë Shitese

Me eksperience pune. Paga 30.000 leke, Tiranë, Adresa: Rr. "Myslym Shyri"

Botuar me 25/09/2018

BUTIK "JAKOVO MIAMI" Kërkon të punësojë Shitese

Te jete e shkathet dhe definitive ne pune.Te jete pa angazhime, Adresa: Rr. "Myslym Shyri", 100m poshte Karburant Gulf

Botuar me 24/09/2018

Dyqan Rrobash per Femra, brenda tregut te Medresese Kërkon të punësojë Shitese

Te kete mbaruar arsimin e mesem. Me eskperience pune. Mosha deri 25 vjeç. Te jete pa preukopime te tjera familjare. Ofrohet pagese e kenaqshme. Orari i punes 06:30 – 14:30, Adresa: Brenda tregut te Medresese, tregu Lahi

Botuar me 24/09/2018

Dyqan Intimo Kërkon të punësojë Shitese

Me eksperience pune. Mosha 20 – 30 vjeç. Paga e kenaqshme + siguracion, Adresa: Rr. “Bardhyl”

Botuar me 24/09/2018

Dyqani KOTON nis aktivitetin, ne Tetor 2018. Ofrojme vend vakant pune ne pozicionin Shites/e

Te interesuarit duhet te plotesojne keto kushte: -Mosha 20-30 vjec - Kohezgjatja e punes afatgjate -Te kete eksperience pune -Te jete i/e komunikueshm/e dhe i/e afte te punoje ne grup. Te interesuarit te kontaktojne ne nr e telefonit, Tiranë

Botuar me 24/09/2018

RROBAQEPESI "FORTUNA" SHPK Kërkon të punësojë Teknik

Per linjen e prodhimit te pantallonave, Adresa: Tirane

Botuar me 24/09/2018