Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNETORE PER TRANXHE Kompania RL Tekstile Fason Fabrik Kepucesh Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te jene me dhe pa eksperience pune. Kushte te mira pune, Adresa: Rruga"5 Maji", ish "Peliceria", Godina 1 dhe 4.

Botuar më 10/12/2019
e kenaqshme

PUNETORE PER QEPJE ME DORE Kompania RL Tekstile Fason Fabrik Kepucesh Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te jene me dhe pa eksperience pune. Kushte te mira pune, Adresa: Rruga"5 Maji", ish "Peliceria", Godina 1 dhe 4.

Botuar më 10/12/2019
e kenaqshme

PUNETORE MAKINISTE Kompania RL Tekstile Fason Fabrik Kepucesh Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te jene me dhe pa eksperience pune. Kushte te mira pune, Adresa: Rruga"5 Maji", ish "Peliceria", Godina 1 dhe 4.

Botuar më 10/12/2019
e kenaqshme

SHITESE Athina Boutique

Paga: 18000 leke +sigurime |

Paga e kenaqshme. Kushte te mira pune, Adresa: Ngjitur me Pazarin e Ri

Botuar më 09/12/2019
18000 leke +sigurime

RROBAQEPESE Rrobaqepesi Ke & Al & In Kërkon të punësojë

Paga: Paga e kenaqshme + siguracion |

Me eksperience pune, ofrohen kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. “Ali Demi”, prane Big Market

Botuar më 09/12/2019
Paga e kenaqshme + siguracion

SHITESE BEAUTY POINT NE QTU Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te jene pa angazhime shkolle. Te interesuarat te kontaktojne ne numrin e telefonit ose te paraqiten prane ambjentit te dyqanit, Tiranë

Botuar më 06/12/2019
e kenaqshme

MENAXHER/E SHITJESH Masha Globe Kërkon të punësojë

Paga: me perqindje ne baze te shitjes |

Per shitje online per veshje te modes se fundit, Adresa: Rr. "Njazi Meka", Allias

Botuar më 06/12/2019
me perqindje ne baze te shitjes

PUNETORE Italian Lab Shpk Fabrike Serigrafie (stampimesh) Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

(femra). Me ose pa eksperience. Mosha deri ne 32 vjeç. Te jene serioze dhe me deshire per te punuar, Adresa: Sharre, Rruga e Prushit 200m nga rruga kryesore

Botuar më 05/12/2019
e kenaqshme

RROBAQEPESE Atelie Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Me eksperience pune. Kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. ‘Dibres”, prane vila Gold

Botuar më 05/12/2019
Ofrohet pagese e kenaqshme

PUNETOR Dea shpk Kërkon të punësojë

Paga: Paga e kenaqshme |

Ose Punetore per sistemime, amballazhime dhe pune te ndryshme. Me pervoje pune, Adresa: Rr. "5 Maji", tregu medresese, ngjitur me Rreli Tekstil

Botuar më 03/12/2019
Paga e kenaqshme
)