Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

C.T.A DISTRIBUTION SHPK (Rrobaqepesi Gjermane ) Kërkon të punësojë Rrobaqepese

Përshkrim

Me eksperience per turnin e dyte dhe turnin e pare. Transporti per turnin e dyte i garantuar nga firma. Paga shume e mire 1200 leke/dita Netto. Siguracionet te paguara nga firma 100%, Tiranë, Adresa: Rr. Myslym Keta, Tufine, perballe me AKU, 300m mbi kafen e Rremes

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Veshje të sipërme, trikotazh , gëzof
C.t.a distribution shpk (rrobaqepesi gjermane ), rrobaqepese

Botuar më 20/06/2018

Telefon
Email