Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

RRJETI I DYQANEVE CLICHÉ (BIZHU DHE AKSESORE MODE) Kërkon të punësojë Shitese

Mosha mbi 21 vjeç. Te jene te komunikueshme. E-mail: clicheshopalbania@gmail.com Te interesuarat te paraqiten ne adresen:, Adresa: Rr. “Abdyl Frashri”, prane Librit Universitar

Botuar me 16/10/2018

Dyqan Rrobaqepesie Kërkon të punësojë Rrobaqepese

Te kete eksperience pune, Adresa: Prane shkolles "Petro Nini Luarasi"

Botuar me 16/10/2018

Atelie Tier Kërkon të punësojë Rrobaqepese

Me eksperience pune, Adresa: Tek Stadiumi Dinamo Rr.Emin Duraku

Botuar me 16/10/2018

Dyqan Intimo Kërkon të punësojë Shitese

Me eksperience pune. Mosha 20 – 30 vjeç. Paga e kenaqshme + siguracion, Adresa: Rr. “Bardhyl”

Botuar me 14/10/2018

CTA Distribution shpk (Rrobaqepesi Gjermane ) Kërkon të punësojë Drejtuese prodhimi

–(teknike ). Siguracionet te paguara nga firma 100%. Email :ctatirana@gmail.com, Adresa: Rruga Myslym Keta ,perballe AKU ,300 metra mbi Kafen e Rremes

Botuar me 13/10/2018

CTA Distribution shpk (Rrobaqepesi Gjermane ) Kërkon të punësojë Makiniste

/ Travete/ (me experience). Paga vetem per makinistet me experience eshte 1200 leke/dita Netto. Siguracionet te paguara nga firma 100%. Email :ctatirana@gmail.com, Adresa: Rruga Myslym Keta ,perballe AKU ,300 metra mbi Kafen e Rremes

Botuar me 13/10/2018

CTA Distribution shpk (Rrobaqepesi Gjermane ) Kërkon të punësojë Kontrollore cilesie

Siguracionet te paguara nga firma 100%. Email: ctatirana@gmail.com, Adresa: Rruga Myslym Keta ,perballe AKU ,300 metra mbi Kafen e Rremes

Botuar me 13/10/2018

C.T.A DISTRIBUTION SHPK (Rrobaqepesi Gjermane ) Kërkon të punësojë Punetore

Hapje pune. Siguracionet te paguara nga firma 100%. Email :ctatirana@gmail.com, Adresa: Rruga Myslym Keta ,perballe AKU ,300 metra mbi Kafen e Rremes

Botuar me 13/10/2018

Firme Italiane Konfeksionesh Kërkon të punësojë Punonjes

Djem te moshes 18-35 vjeç. Te kene mbaruar arsimin e mesem.Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte te mira pune. Transport i garantuar nga firma (nisja nga Dogana), Adresa: Vore

Botuar me 13/10/2018