Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

NARA CAMICIE ALBANIA Kërkon të punësojë Shitese

Me eksperience pune. Puna 6-oreshe Paga e kenaqshme, Tiranë

Botuar më 10/12/2018

Kerkojme Rrobaqepese

Me eksperience pune per qepje pantallonash.. Paga 30.000 leke. Sigurime shoqerore 100...

Botuar më 03/12/2018

ORIGINAL MARINES Kërkon të punësojë Shitese

Me eksperience pune per filialin ne Teg. Kerkohet te kene njohuri te gjuhes angleze ose italiane. Te interesuarat te paraqesin nje CV prane dyqanit Original Marines Teg, Adresa: Tirane

Botuar më 10/12/2018

NARA CAMICIE ALBANIA Kërkon të punësojë Shitese

Me eksperience pune. Puna 6-oreshe Paga e kenaqshme, Tiranë

Botuar më 10/12/2018

SHOQERIA EGJEU TEKSTILE PER SHTEPI DHE HOTELE Kërkon të punësojë Shitese

Mosha 25-45 vjeç. Preferohet te jete me eksperience pune. Intervistat nga e Hena ne te Shtune nga oren 9.00-17.00, Adresa: Rr. “Asim Vokshi”, ish Stacioni trenit, prane postes 5/1

Botuar më 10/12/2018

Dekathlon Produzione Kërkon të punësojë Inxhiner tekstilesh

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 500 Euro |

Eksperience: 1 vit - 2 vjet, mosha nga 20 -35 vjec, Vorë

Botuar më 09/12/2018
Paga: 500 Euro

Dekathlon Produzione Kërkon të punësojë Inxhiner tekstilesh

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 530 Euro |

Eksperience: 2 vjet - 4 vjet, mosha nga 20- 35 vjec, Vorë

Botuar më 09/12/2018
Paga: 530 Euro

Kerkojme Shitese

Me eksperience pune. Mosha 25-40 vjec. Orari Telefonatave 10.00-17.00

Botuar më 07/12/2018

C.T.A. Distribution. shpk (Rrobaqepesi Gjermane rrobash pune) Kërkon të punësojë Rrobaqepese

Me eksperience dhe pa eksperience. Pagat me konkuruese ne treg-(Siguracionet te paguara nga firma 100%), Adresa: Rruga Myslym Keta ,perballe AKU ,300 metra mbi Kafen e Rremes

Botuar më 07/12/2018

C.T.A. Distribution. shpk (Rrobaqepesi Gjermane rrobash pune) Kërkon të punësojë Prestar

/ Prestare Pagat me konkuruese ne treg. (Siguracionet te paguara nga firma 100%), Adresa: Rruga Myslym Keta ,perballe AKU ,300 metra mbi Kafen e Rremes

Botuar më 07/12/2018

C.T.A. Distribution. shpk (Rrobaqepesi Gjermane rrobash pune) Kërkon të punësojë Kontrollore cilesie

(Siguracionet te paguara nga firma 100%), Adresa: Rruga Myslym Keta ,perballe AKU ,300 metra mbi Kafen e Rremes

Botuar më 07/12/2018

Firma Italiane LAGHI sh.p.k Kërkon të punësojë Specialist

IT per mirembajtjen e sistemeve te shitjes.Te kete eksperience (minimumi 2 vite) ne menaxhimin e platformave Magento v.1.9 dhe v.2.0.Te kete eksperience ne gjuhet e programimit si: Javascript, PHP, HTML, CSS dhe VBA.Te kete njohuri ne menaxhimin e databazave MSSQL dhe MySQL.Te kete njohuri te avancuara rreth MS Access dhe Excel.Te kete mbaruar studimet e larta ne njeren nga deget si: Informatike, Informatike Ekonomike, Shkenca Kompjuterike, Inxhinieri Informatike.Te zoteroje gjuhen Angleze dhe Italiane ne nivel mbi mesatar.Certifikime te tjera ne fushen e IT, i shtojne vlere aplikimit.Te jete i afte te punoje ne grup dhe ne menyre te pavarur.CV-te te dergohen ne:, Tiranë, Adresa: Rruga Tre Dëshmorët, Ish kombinati ushqimor (përballë KMY)

Botuar më 07/12/2018