Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Butik Lov N Label Kërkon të punësojë Shitese

Mosha 20-35 vjeç. Me eksperience pune, Adresa: Rr. "Bardhyl", 200m mbi Bar Olso, ne drejtim te Farmacie nr. 10

Botuar me 21/09/2018

Firma Izopack Austria Kërkon të punësojë Shites

Per materjale ndertimi kryesisht per materjale te sistemit kapot. Te interesuarit preferohen te kete eksperienca te ngjashme si dhe te perdore pirunin per ngarkim-shkarkim. Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e e-mailit ose te kontaktojne ne nr e telefonit

Botuar me 21/09/2018

FABRIKE KEMISHARIE Kërkon të punësojë Kontrollore cilesie

Ofrohet page e kenaqshme + Sigurime Shoqerore. Kushte shume te mira pune, Adresa: Adresa 1: Rr. “Dibres”, prane spitalit Nene Tereza. Adresa 2: Vore, prane karburant Kastrati

Botuar me 21/09/2018

FABRIKE KEMISHARIE Kërkon të punësojë Pergjegjese

Linje. Ofrohet page e kenaqshme + Sigurime Shoqerore. Kushte shume te mira pune, Adresa: Adresa 1: Rr. “Dibres”, prane spitalit Nene Tereza. Adresa 2: Vore, prane karburant Kastrati

Botuar me 21/09/2018

FABRIKE KEMISHARIE Kërkon të punësojë Rrobaqepese

Ofrohet page e kenaqshme + Sigurime Shoqerore. Kushte shume te mira pune, Adresa: Adresa 1: Rr. “Dibres”, prane spitalit Nene Tereza. Adresa 2: Vore, prane karburant Kastrati

Botuar me 21/09/2018

Rrobaqepesi Kërkon të punësojë Rrobaqepese

Me dhe pa eksperience pune. Ofrohen kushte te mira pune, page e kenaqshe + siguracion, Adresa: Kinostudio

Botuar me 21/09/2018

BEAUTY POINT NE QTU Kërkon të punësojë Shitese

Paga e kenaqshme. Te jete pa angazhime, Tiranë, Adresa: QTU.

Botuar me 20/09/2018

Dyqan Cantash Kërkon të punësojë Shitese

Mosha deri 30-45 vjeç. Mundesisht te komunikoj ne gjuhen angleze, Adresa: Luigj Gurakuqi, perballe Restorant Rozafa

Botuar me 20/09/2018

Dekathlon Produzione Kërkon të punësojë Inxhiner tekstilesh

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 530 Euro |

Eksperience: 2 vjet - 4 vjet, mosha nga 20- 35 vjec, Vorë

Botuar me 20/09/2018
Paga: 530 Euro

Dekathlon Produzione Kërkon të punësojë Inxhiner tekstilesh

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 500 Euro |

Eksperience: 1 vit - 2 vjet, mosha nga 20 -35 vjec, Vorë

Botuar me 20/09/2018
Paga: 500 Euro