Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

ZGARIST

Dyqan Peshku

Kërkon të punësojë

Kriteret

Te jete me eksperience pune ne zgare qymyri.

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Kryqezimi I Varrit te Bamit

Botuar më 21/11/2019

)