Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

ZGARA KORCA TEK JU Kërkon të punësojë Punonjese

Përshkrim

Banaku. Puna me turne. Page e kenaqshme dhe kushte te mira pune. Mosha deri ne 45 vjec, Adresa: Pazari Ri, sheshi Avni Rustemi

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Shërbime për restorante
Zgara korca tek ju, punonjese

Botuar më 18/06/2018

Telefon