Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Bar Pasticeria Franceze Kërkon të punësojë Pastruese

Turni I, Adresa: Ish Blloku. Per me teper kontaktoni ne:

Botuar më 13/11/2018

BAR-RESTORANT VIKING Kërkon të punësojë Kamariere

Restoranti. Puna turni I, Adresa: Rr. “Asim Zeneli” ,pranë RTSH-se. Orari i tele...

Botuar më 09/11/2018

PICERI IL SOLE Kërkon të punësojë Kamariere

Mosha deri ne 30 vjec. Paga 25.000 leke+ siguracione + ushqim, Tiranë, Adresa: Unaza e Re, perballe me karburant Kastratin

Botuar më 16/11/2018

Bar Kafe Kërkon të punësojë Banakiere

- Kamariere. Mosha 25 – 40 vjeç. Me eksperience pune, Adresa: Unaze e re

Botuar më 16/11/2018

BAR KAFE Kërkon të punësojë Kamarier

Paga: e kenaqshme |

Te inresuarit te kontaktojne ne numrin :, Adresa: Rruga Robert Shvarc, Prane Qendres Kristal

Botuar më 16/11/2018
e kenaqshme

Brilant Antik Hotel Kërkon të punësojë Kamarier/e

Turni II, te kete njohuri te gjuhes angleze, Tiranë

Botuar më 16/11/2018

Bar Kafe Kërkon të punësojë Banakiere

Me eksperience pune, Adresa: Blv. "Zog I", perballe Ministrise se Drejtesise

Botuar më 16/11/2018

Shisha Lounge Kërkon të punësojë Banakier

Me eksperience pune. Paga e kenaqshme + siguracione. Kushte te mira pune, Adresa: Rr. "Myslym Shyri", prane Intersport

Botuar më 16/11/2018

Shisha Lounge Kërkon të punësojë Kamarier/e

Me eksperience pune. Paga e kenaqshme + siguracione. Kushte te mira pune, Adresa: Rr. "Myslym Shyri", prane Intersport

Botuar më 16/11/2018

FAST FOOD PICERI MEVLANI Kërkon të punësojë Recepsioniste

Puna me dy turne. Orari i punes 19.00-01.00, paga 20000 leke. Me ose pa eksperience pune, Adresa: Qyteti Studenti, perballe Godines 1, Universiteti Metropolitan

Botuar më 16/11/2018

FAST FOOD PICERI MEVLANI Kërkon të punësojë Ndihmese fast-food-i

Per turnin e pare dhe te dyte, paga 25000 Leke, Adresa: Qyteti Studenti, perballe Godines 1, Universiteti Metropolitan

Botuar më 16/11/2018