Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Venus pasticeri Kërkon të punësojë Furrtar / furrxhi

Paga: e kenaqshme plus siguracione |
Përshkrim

Te kene eksperience pune dhe te jene te afte per pune, Adresa: Rruga Bill Klinton Tek Kodra e Diellit

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Produkte ushqimore
Venus pasticeri, furrtar / furrxhi
Paga: e kenaqshme plus siguracione

Botuar më 12/06/2018

Telefon