Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Bar Pasticeria Franceze Kërkon të punësojë Pastruese

Turni I, Adresa: Ish Blloku. Per me teper kontaktoni ne:

Botuar më 13/11/2018

BAR-RESTORANT VIKING Kërkon të punësojë Kamariere

Restoranti. Puna turni I, Adresa: Rr. “Asim Zeneli” ,pranë RTSH-se. Orari i tele...

Botuar më 09/11/2018

CHLOE BAR 2 Kërkon të punësojë Kamarier/e

Turni I dhe II. Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune, Adresa: Tek Zogu Zi.

Botuar më 17/11/2018

CHLOE BAR Kërkon të punësojë Banakier/e

Me eksperience pune. Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune, Adresa: Tek Zogu Zi.

Botuar më 17/11/2018

CHLOE BAR 2 Kërkon të punësojë Ndihmes banakiere

Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune, Adresa: Tek Zogu Zi.

Botuar më 17/11/2018

CHLOE BAR 2 Kërkon të punësojë Pastruese

Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune, Adresa: Tek Zogu Zi.

Botuar më 17/11/2018

Big Market Ofron Vende Pune Vakante si Magazinier

Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e e-mailit, Tiranë

Botuar më 16/11/2018

Big Market Ofron Vende Pune Vakante si Punonjese

Banaku. Te interesuarat te dergojne CV ne adresen e e-mailit, Tiranë

Botuar më 16/11/2018

Big Market Ofron Vende Pune Vakante si Punonjese

Salle. Te interesuarat te dergojne CV ne adresen e e-mailit, Tiranë

Botuar më 16/11/2018

Big Market Ofron Vende Pune Vakante si Operatore

Te interesuarat te dergojne CV ne adresen e e-mailit, Tiranë

Botuar më 16/11/2018

Big Market Ofron Vende Pune Vakante si Kasiere

Te interesuarat te dergojne CV ne adresen e e-mailit, Tiranë

Botuar më 16/11/2018

Big Market Ofron Vende Pune Vakante si Ekonomiste

Te interesuarat te dergojne CV ne adresen e e-mailit, Tiranë

Botuar më 16/11/2018