Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

BAR-RESTORANT VIKING Kërkon të punësojë Kamariere

Restoranti. Puna turni I, Adresa: Rr. “Asim Zeneli” ,pranë RTSH-se. Orari i tele...

Botuar me 09/11/2018

MENSE Kërkon të punësojë Ndihmes kuzhiniere

Perben avantazh njohja e gjuhes italiane. Me eksperience pune. Paga e kenaqshme + sigurime te paguara. Dite pushimi festat zyrtare dhe fetare. Telefonatat nga ora 09.00 – 12.00 dhe 14.00 – 19.00, Tiranë, Adresa: Rr. Dritan Hoxha brenda Universitetit zonja e keshillit te mire

Botuar me 12/11/2018

Kerkohet Instruktor

Palestre. Paga dhe kushte pune te mira, Adresa: Qendra e Biznesit GKAM, Rruga e Kavajes, ngjitur me Kishen Ortodokse, perballe Zonjes se Keshillit te Mire

Botuar me 12/11/2018

Kerkohet Financier

Te dije Financen 5, Adresa: Qendra e Biznesit GKAM, Rruga e Kavajes, ngjitur me Kishen Ortodokse, perballe Zonjes se Keshillit te Mire

Botuar me 12/11/2018

Kerkohet Kamarier

Paga dhe kushte pune te mira, Adresa: Qendra e Biznesit GKAM, Rruga e Kavajes, ngjitur me Kishen Ortodokse, perballe Zonjes se Keshillit te Mire

Botuar me 12/11/2018

Kerkohet Kuzhinier

Me eksperience pune, Adresa: Qendra e Biznesit GKAM, Rruga e Kavajes, ngjitur me Kishen Ortodokse, perballe Zonjes se Keshillit te Mire

Botuar me 12/11/2018

BAR KAFE AROMA Kërkon të punësojë Kamarier

Me eksperience pune. Mosha mbi 18 vjeç. Puna me 2 turne. Ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Laprak, prane Spitalit Ushtarak

Botuar me 12/11/2018

BAR RESTORANT PICERI "VILA FERDINAND" Kërkon të punësojë Banakier/e

Me eksperience pune. Page e kenaqshme + siguracion. Ofrohen kushte shume te mira pune, Adresa: Ish Blloku, rr. "Nikolla Tupe", nr.1

Botuar me 12/11/2018

BLACK PEARL Kërkon të punësojë Ndihmes banakiere

(F) Me eksperience pune. Paga e kenaqshme+ siguracione. Mosha 20-35 vjec, Adresa: Zogu i Zi pas Ring Center

Botuar me 12/11/2018

FAST FOOD M&M Kërkon të punësojë Punonjes/e

Paga: e kenaqshme + sigurime |

Fast-Foodi, me eksperience pune, Tiranë, Adresa: Blv. Zogu I

Botuar me 12/11/2018
e kenaqshme + sigurime

BAR KAFE "COLOMBO" Kërkon të punësojë Ndihmes kuzhiniere

(F). Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune, Adresa: Prane ish stacionit te trenit, perballe Postes Shqiptare

Botuar me 12/11/2018