Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Punetore

Supermarket Mishi

Kërkon të punësojë

Kriteret

(1 Punonjese). Te jene e specializuar dhe me pervoje pune per pastrimin e mishit nga kockat. Paga e kenaqshme + siguracion. Mosha deri 40 vjeçe. Orari punes 08:00-16:00

Kontakte

Insitut Bujqesor

Botuar më 13/08/2019