Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Piceri & Kreperi Sulltan Kërkon të punësojë Shperndares picash

(Motorrist). Paga dhe kushte pune te kenaqshme,, Adresa: Rr. "Siri Kodra"

Botuar më 22/03/2019

Piceri & Kreperi Sulltan Kërkon të punësojë Picier

Paga dhe kushte pune te kenaqshme,, Adresa: Rr. "Siri Kodra"

Botuar më 22/03/2019

Piceri Neri Kërkon të punësojë Picier

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Brenda Qendres Concord Center

Botuar më 18/03/2019

Piceri Neri Kërkon të punësojë Shperndares picash

(Motorrist). Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Brenda Qendres Concord Center

Botuar më 18/03/2019

Piceri Neri Kërkon të punësojë Ndihmes picier

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Brenda Qendres Concord Center

Botuar më 18/03/2019

Kompania Harli Kafe Kërkon të punësojë Banakier/e

(Djem dhe Vajza). Ofrohen kushte shume te mira pune. Per me teper lutemi kontaktoni ne:

Botuar më 23/03/2019

Kompania Harli Kafe Kërkon të punësojë Kamarier/e

(Djem dhe Vajza). Ofrohen kushte shume te mira pune. Per me teper lutemi kontaktoni ne:

Botuar më 23/03/2019

Kava’s Bisto Bar Kërkon të punësojë Kamariere

Te jene te komunikueshem dhe korrekte ne pune. Ofrohet page e kenaqshme + siguracion, 1 dit pushim ne jave dhe kushte shume te mira pune (ambient shume i kendshem), Adresa: Rr. "Frederik Shiroka" (tek rruga Mihal Ciko), pallati Brilant

Botuar më 23/03/2019

Kava’s Bisto Bar Kërkon të punësojë Banakiere

Me eksperience pune. Ofrohet page e kenaqshme + siguracion, 1 dit pushim ne jave dhe kushte shume te mira pune (ambient shume i kendshem), Adresa: Rr. "Frederik Shiroka" (tek rruga Mihal Ciko), pallati Brilant

Botuar më 23/03/2019

Kava’s Bisto Bar Kërkon të punësojë Sanitare

Te jete korrekte ne pune. Ofrohet page e kenaqshme + siguracion, 1 dit pushim ne jave dhe kushte shume te mira pune (ambient shume i kendshem), Adresa: Rr. "Frederik Shiroka" (tek rruga Mihal Ciko), pallati Brilant

Botuar më 23/03/2019

Rixhis Restorant Kërkon të punësojë Ndihmes picier

Paga e kenaqshme + siguracion., Adresa: Rr. “Perlat Rexhepi”, prane gardes

Botuar më 23/03/2019

Rixhis Restorant Kërkon të punësojë Ndihmes kuzhinier

Puna me turne. Paga e kenaqshme + siguracion., Adresa: Rr. “Perlat Rexhepi”, prane gardes

Botuar më 23/03/2019

Rixhis Restorant Kërkon të punësojë Banakier/e

Paga e kenaqshme + siguracion., Adresa: Rr. “Perlat Rexhepi”, prane gardes

Botuar më 23/03/2019

IN MEZZO BAR Kërkon të punësojë Banakier

Me eksperience pune. Ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Rr. "Jordan Misja"

Botuar më 23/03/2019

IN MEZZO BAR Kërkon të punësojë Kamarier

Me eksperience pune. Ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Rr. "Jordan Misja"

Botuar më 23/03/2019