Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

MENAXHER SHITJESH KOMPANIA FANER Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

/ AGJENT/E SHITJESH per Tiranen dhe rrethet. Te jete i pajisur me patente B, C + CAP...

Botuar më 21/09/2020
shume e kenaqshme

NDIHMES KUZHINIER/E FURRE BUKE PASTIÇERI "ALNA" Kërkon të punësojë

Paga: paga shume e mire |

Me eksperience pune ne Kuzhine Tradicionale, ofrohen kushte shume te mira ne pune, Adresa: Tirane

Botuar më 29/09/2020
paga shume e mire

KUZHINIER/E FURRE BUKE PASTIÇERI "ALNA" Kërkon të punësojë

Paga: paga shume e mire |

Me eksperience pune ne Kuzhine Tradicionale, ofrohen kushte shume te mira ne pune, Adresa: Tirane

Botuar më 29/09/2020
paga shume e mire

SPECIALISTE BYREKU FURRE BUKE PASTIÇERI "ALNA" Kërkon të punësojë

Paga: paga shume e mire |

Me eksperience pune, ofrohen kushte shume te mira ne pune, Adresa: Tirane

Botuar më 29/09/2020
paga shume e mire

FURRTAR / FURRXHI FURRE BUKE PASTIÇERI "ALNA" Kërkon të punësojë

Paga: paga shume e mire |

Me eksperience pune, ofrohen kushte shume te mira ne pune, Adresa: Tirane

Botuar më 29/09/2020
paga shume e mire

KAMARIER/E BAR KAFE FANA Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

Me eksperience pune, ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Unaza e Re, mbrapa Alpha Bank, Tiranë

Botuar më 29/09/2020
shume e kenaqshme

BANAKIERE COFE HOUSE Kërkon të punësojë

Paga: Shume e kenaqshme dhe siguracione |

Me eksperience pune. Turni sipas deshires, Adresa: Rr. "Kongresi Manastirit", perballe Spitalit te Femijeve

Botuar më 29/09/2020
Shume e kenaqshme dhe siguracione

NDIHMES PICIER Restorant Piceri Era Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Mosha 20-35 vjec. Me arsim te mesem. Te kete eksperience pune (brenda ketij profili). Puna me dy turne. Te interesuarit te paraqiten prane zyrave qendrore te "Eres" ose te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Rr. Perlat Rexhepi, pallati Unicom, Tirane

Botuar më 29/09/2020
e kenaqshme

PJATALARESE Restorant Piceri Era Kërkon të punësojë

Paga: ne nivelet e tregut |

Mosha 20-50 vjeç. Puna me dy turne. Te interesuarit te paraqiten prane zyrave qendrore te "Eres" ose te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Rr. Perlat Rexhepi, pallati Unicom, Tirane

Botuar më 29/09/2020
ne nivelet e tregut

RECEPSIONIST/E Restorant Piceri Era Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me aftesi te mira komunikimi. Arsimi i mesem (preferohet arsimi i larte). Te njohe gjuhet e huaja (Anglisht, Italisht). Te kete eksperience brenda te n jejtit profil. Puna me dy turne. Te interesuarit te paraqiten prane zyrave qendrore te "Eres" ose te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Rr. Perlat Rexhepi, pallati Unicom, Tirane

Botuar më 29/09/2020
e kenaqshme

MOTORRIST PER SHPERNDARJE Piceri Neri Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme+sigurime |

Kushte pune te kenaqshme, Adresa: Brenda Qendres Concord Center

Botuar më 29/09/2020
e kenaqshme+sigurime
)