Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHPERNDARES FAST-FOOD-I

Pica Hallall

Kërkon të punësojë

Kriteret

Me eksperience pune

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Rr. "Elbasant”, prane Mullirit te Vjeter dhe Kendit te Lojrave 7 Xhuxhat

Botuar më 23/05/2020

)