Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Serenata Korcare Kërkon të punësojë Banakiere

Me eksperience pune, Adresa: Prane Institutit te Fiskultures

Botuar me 12/10/2018

TWIST BAR Kërkon të punësojë Kamariere

/Kamarier. Me eksperience pune, Adresa: Adresa 1: Blv. “Zogu I”, prane stacioni t...

Botuar me 11/10/2018

Restorant Peshku Altea Kërkon të punësojë Pjatalarese

Per restorant peshku. Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Vorri i Bomit

Botuar me 09/10/2018

Restorant Peshku Altea Kërkon të punësojë Pastruese

Per restorant peshku. Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Vorri i Bomit

Botuar me 09/10/2018

Restorant Peshku Altea Kërkon të punësojë Shites/e

Peshku. Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Vorri i Bomit

Botuar me 09/10/2018

Restorant Peshku Altea Kërkon të punësojë Kamarier/e

Per restorant peshku. Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Vorri i Bomit

Botuar me 09/10/2018

Restorant Piceri Gusto Italiano Kërkon të punësojë Kamariere

(femer). Te dije Italisht, Anglisht. Te kete eksperience pune. Paga shume e mire., A...

Botuar me 08/10/2018

Rrjeti CONAD Kërkon të punësojë Pergjegjes

Pergjegjese Dyqani. Kandidatet duhet te kene: Arsimin e larte Marketing dhe Menaxhim biznesi i preferuar. Eksperience pune ne rrjete supermarketesh minimumi 2 vjet. Aftesi shume te mira organizimi dhe komunikimi. Njohuri ne programet baze kompjuterike dhe te gjuhes Italiane. Te gatshem per te punuar ne orare te zgjatura. Mosha mbi 25 vjeç. Detyrat dhe pergjegjesite: Organizimi I stafit. Organizimi i ofertave dhe vendosja e tyre. Berja e porosive standart dhe ofertat. Kontrolli i WEB per artikujt e rinj. Kontrolli I pastertise se dyqanit. Nxjerrja e raporteve, etj. Paga shume e mire. Te interesuarit qe permbushin kriteret jane te lutur te dergojne CV me foto ne: rbetaj.conad@pronatyra.al / burimenjerezore.conad@pronatyra.al, Adresa: Pronatyra Treg (CONAD), qendra tregetare “Galeria”, kati II, rr. “Barrikadave”, prane ish kinema 17 Nentori

Botuar me 15/10/2018

RESTORANT PICERI "JUVENILJA" Kërkon të punësojë Sanitare

Paga e kenaqshme., Adresa: Tek ish Blloku, rr. “Sami Frasheri”

Botuar me 15/10/2018

Bar Kafe Kërkon të punësojë Banakiere

Me eksperience pune. Paga 30.000. Mosha deri 35 vjec, Tiranë, Adresa: Kodra e diellit, tek rezidenca Kodra e diellit

Botuar me 15/10/2018

Furre Buke Europa Kërkon të punësojë Shitese

Ofrohet pagese e kenaqshme, kushte shume te mira pune. Mosha 20 - 35 vjeç, Adresa: Tek Fresku

Botuar me 15/10/2018

Restorant Piceri Era Kërkon të punësojë Specialist

"Mirembajtje dhe Riparime". andidati duhet te plotesoje keto kushte: Te jete me arsim te larte ose te mesem (profesional). Te njohi mire defektet mekanike, elektrike dhe hidraulike. Te kete njohuri per riparimin e paisjeve frigoriferike industriale (kuzhine). Te kete aftesi te mira komunikuese. Preferohet mosha mbi 30 vjeç. Pagesa ne nivele te tregut. Era 2000 shpk garanton dhe merr persiper qe te dhenat e te gjithe aplikanteve te trajtohen dhe te ruhen ne konfidence te plote, Adresa: Rr. “Perlat Rexhepi”, pallati Unicom

Botuar me 15/10/2018

Restorant Piceri Era Kërkon të punësojë Shofer

Te jete me Arsim te mesem. Te kete aftesi te mira komunikuese. Te zoteroje leje drejtimi per automjet. Preferohet mosha mbi 25 vjeç. Paga ne nivelet e tregut. Era 2000 shpk garanton dhe merr persiper qe te dhenat e te gjithe aplikanteve te trajtohen dhe te ruhen ne konfidence te plote, Adresa: Rr. “Perlat Rexhepi”, pallati Unicom

Botuar me 15/10/2018

Restorant Piceri Era Kërkon të punësojë Punonjes/e

Sherbimi (self-service). Arsim i mesem (prioritet arsimi i larte). Aftesi te mira komunikuese. Te njohe mire gjuhen angleze. Te kete eksperience brenda te njejtit profil (ne shperndarjen e ushqimit). Era 2000 shpk garanton dhe merr persiper qe te dhenat e te gjithe aplikanteve te trajtohen dhe te ruhen ne konfidencialitet, Adresa: Rr. “Perlat Rexhepi”, pallati Unicom

Botuar me 15/10/2018

Kerkohet Furrtar / furrxhi

(te jete specialist), Adresa: Rr. “5 Maji”

Botuar me 15/10/2018

MEDUZA'S IRISH PUB Kërkon të punësojë Supervizor

Per Menaxhimin e Stafit. Me eksperience pune. Te interesuarit te paraqiten ne, Adresa: Rr. “Mustafa Matohit" (rruga Elbasanit)

Botuar me 15/10/2018