Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

AGJENT SHITJESH NJOFTIME PUNE NGA KOMPANIA FANER Kërkon të punësojë

Paga: paga mbi 100.000 leke |

Ne terren per rrethet. Te kete eksperience pune dhe patente te klasit B dhe C (Klasi...

Botuar më 23/09/2021
paga mbi 100.000 leke

BANAKIERE BAR Bohem Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme + siguracione |

Me eksperience pune, Adresa: Zona e Kinostudios

Botuar më 28/09/2021
E kenaqshme + siguracione

PUNONJES FAST-FOODI MUNDESI PUNESIMI - FAST FOOD MISTER POTATO Kërkon të punësojë

Paga: Ofrojme pagese mbi nivelin e tregut |

Te jene korrekt dhe serioz ne pune, kushte pune shume te kenaqshme., te interesuarit te kontaktojne ne nr e kontaktit:, Adresa: Pedonale, perballe Parlamentit

Botuar më 28/09/2021
Ofrojme pagese mbi nivelin e tregut

MOTORRIST PER SHPERNDARJE MUNDESI PUNESIMI - FAST FOOD MISTER POTATO Kërkon të punësojë

Paga: Ofrojme pagese mbi nivelin e tregut |

Me ose pa motorrin e tyre. Te jene korrekt dhe serioz ne pune, kushte pune shume te kenaqshme., te interesuarit te kontaktojne ne nr e kontaktit:, Adresa: Pedonale, perballe Parlamentit

Botuar më 28/09/2021
Ofrojme pagese mbi nivelin e tregut

NDIHMES KUZHINIER/E MUNDESI PUNESIMI - FAST FOOD MISTER POTATO Kërkon të punësojë

Paga: Ofrojme pagese mbi nivelin e tregut |

Te jene korrekt dhe serioz ne pune, kushte pune shume te kenaqshme., te interesuarit te kontaktojne ne nr e kontaktit:, Adresa: Pedonale, perballe Parlamentit

Botuar më 28/09/2021
Ofrojme pagese mbi nivelin e tregut

SANITARE MUNDESI PUNESIMI - FAST FOOD MISTER POTATO Kërkon të punësojë

Paga: Ofrojme pagese mbi nivelin e tregut |

Te jene korrekt dhe serioz ne pune, kushte pune shume te kenaqshme., te interesuarit te kontaktojne ne nr e kontaktit:, Adresa: Pedonale, perballe Parlamentit

Botuar më 28/09/2021
Ofrojme pagese mbi nivelin e tregut

BANAKIER/E Vende te lira pune nga - KANTINA DUKA

Paga: Paga e kenaqshme |

Me experience, kushtet e punes shume te mira, 1 dite ne jave pushim, transporti mbulohet nga ne, te interesuarit te kontaktojne:, Adresa: Lalez, Ishem, Durres, Durrës

Botuar më 28/09/2021
Paga e kenaqshme

BANAKIER Njoftime pune - Foleja Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Puna 8 orarsh, kushte te mira pune, siguracione, ushqim dhe kafe te perfshira gjate turnit te punes. ambient familjar. 1 dite ne jave pushim, Adresa: Perballe inxhinierise e ndertimit, Tiranë

Botuar më 28/09/2021
E kenaqshme

KAMARIERE Njoftime pune - Foleja Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Puna 8 orarsh, kushte te mira pune, siguracione, ushqim dhe kafe te perfshira gjate turnit te punes. ambient familjar. 1 dite ne jave pushim, Adresa: Perballe inxhinierise e ndertimit, Tiranë

Botuar më 28/09/2021
E kenaqshme

MOTORRIST PER SHPERNDARJE PICERI FAST FOOD HALLALL Kërkon të punësojë

Paga: 250 lek ora me Motorrin e vet dhe 200 lek ora me motorrin e punes |

Me eksperience pune. Kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Elbasant”, prane Mullirit te Vjeter dhe ish Kendit te Lojrave 7 Xhuxhat

Botuar më 28/09/2021
250 lek ora me Motorrin e vet dhe 200 lek ora me motorrin e punes

PUNONJES FAST-FOODI PICERI FAST FOOD HALLALL Kërkon të punësojë

Paga: mbi nivelet e tregut |

(femra dhe meshkuj). Me eksperience pune. Kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Elbasant”, prane Mullirit te Vjeter dhe ish Kendit te Lojrave 7 Xhuxhat

Botuar më 28/09/2021
mbi nivelet e tregut
)