Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

AGJENT SHITJESH KOMPANIA FANER Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme (per specialiste paga mbi 50.000 Leke) |

Ne terren. Te jete i pajisur me leje drejtimi kategoria B, avantazh perben leja e dre...

Botuar më 28/02/2021
shume e kenaqshme (per specialiste paga mbi 50.000 Leke)

MOTORRIST PER SHPERNDARJE Taverna King Pils Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Mine Peza, kryqezimi i rruges Fortuzi, Tiranë

Botuar më 05/03/2021
e kenaqshme

STORE MANAGER Pronatyra Treg kërkon një Store Manager (M/F) për dyqanet CONAD Prej15 vitesh dallohemi në tregun lokal për sigurinë maksimale që u ofrojmë klientëve dhe përkujdesjen e veçantë Ndaj shërbimit. Të njëjtën përkujdesje ne e tregojmë çdo ditë me

Paga: Ofrohet pagë dhe kushte shumë të mira pune! |

Në çdo kohë një shërbim miqësor dhe i shpejtë, duke ndërvepruar vetë me klientët dhe duke ndërhyrë për të ndihmuar cilindo nga punonjësit që ka nevojë. • Menaxhimi i Ekipit të njësisë (cakton dhe mbikëqyr oraret e punonjësve të dyqanit, ndan detyrat, vlerëson performancën e tyre.. etj)•Menaxhimi i Shërbimit të Klientit•Menaxhimi i Shitjeve•Menaxhimi i Operacioneve të brendshme të njësisë.•Implementimi i Plote i Rregulloreve dhe Proçedurave.•Menaxhimi i Stokut dhe Skadencave. Përzgjedhja e kandidatëve do të bëhet bazuar mbi përmbushjen e këtyre kushteve:•Arsimi i lartë (kualifikime universitare në fushën e biznesit, shitjeve, menaxhimit)•Përvojë pune në rrjete supermarketesh (të paktën 2 vjet)•Aftësi shumë të mira Organizimi, Lidershipi dhe Komunikimi•Njohuri në programet bazë kompjuterike•Njohuri shumë të mirë të gjuhës italiane,angleze•Të jetë i gatshëm për të punuar ne dinamike te larte pune, mirëpresim cv-në tënde në [email protected]

Botuar më 05/03/2021
Ofrohet pagë dhe kushte shumë të mira pune!

DREJTUES/E TREGTAR Pronatyra Treg kërkon një Drejtues/e Tregtar (Direttore Commerciale)Prej15 vitesh dallohemi në tregun lokal për sigurinë maksimale që u ofrojmë klientëve dhe përkujdesjen E veçantë ndaj shërbimit. Të njëjtën përkujdesje ne e tregojmë

Paga: Ofrohet pagë dhe kushte shumë të mira pune! |

Përzgjedhja e kandidatëve do të bëhet bazuar mbi përmbushjen e këtyre kushteve:•Arsimi i lartë (kualifikime universitare në fushën e Tregtisë, Ekonomisë).•Përvojë pune minimum 5 vite në fushën e Distribucionit Ushqimor, Prodhimit Ushqimor ose Tregtisë Ushqimore.•Njohuri të shkëlqyera në “Microsoft Office 365”.•Njohuri trajnuese dhe aftësi për të trajnuar në fushën e shitjeve.•Gjuhë e huaj: italisht, anglisht ( e mbrojtur)•Gadishmëri për të zhvilluar kurse specializimi të ndryshme si dhe praktikë në njohjen e sistemeve të Kompanisë.•Gadishmëri për udhëtime pune brenda ose jashtë vëndit.•Studime për fushën ose pjesëmarrje në projekte të ndryshme përbëjnë epërsi., mirëpresim cv-në tënde në:

Botuar më 05/03/2021
Ofrohet pagë dhe kushte shumë të mira pune!

PUNONJESE BANAKU Rrjeti i Supermarketeve Conad në Tiranë kërkon të punësojë Punonjëse Banaku.

Paga: Ofrohet pagë dhe kushte shumë të mira pune! |

1.Aftësi shumë të mira komunikimi2.Aftësi të mira në shitje3.Kujdes të vecantë ndaj shërbimit të Klientit4.Preferohet eksperienca në Supermarket ne pozicion pune të ngjashëm5.Arsimi i mesëm ose i lartë6.Dëshirë për të punuar në grup dhe me turne7.Mosha 30- 45 vjeç, dergo cv-në tënde në

Botuar më 05/03/2021
Ofrohet pagë dhe kushte shumë të mira pune!

PUNONJES FAST-FOODI Fast Food Firence Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohen paga te mira |

Vajza dhe Djem, te jene me eksperience pune. Kushte shume te mira pune, ambiente te reja

Botuar më 05/03/2021
Ofrohen paga te mira

PICIER Fast Food Firence Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohen paga te mira |

Te jene me eksperience pune. Kushte shume te mira pune, ambiente te reja

Botuar më 05/03/2021
Ofrohen paga te mira

BUKEPJEKES Supermarketi Conad në Rrugën e Dibrës kërkon të punësojë Bukëpjekës në sektorin e furrës së bukës.

Paga: Ofrohet pagë dhe kushte shumë të mira pune |

Mirëpresim aplikime për punë nga profesionistë që zotërojnë kualifikime në lidhje me këtë proçes dhe që kanë përvojë të mëparshme pune në këtë mjeshtëri.Na shkruaj e-mail në adresën

Botuar më 05/03/2021
Ofrohet pagë dhe kushte shumë të mira pune

PUNONJES SIGURIE PRONATYRA TREG Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagë dhe kushte shumë të mira pune! |

(Security). -Të ketë aftësi të mira komunikimi.-Të ketë arsim të mesëm ose të lartë.-Përvoja në rrjete marketesh ose në profilin e sigurisë, përbën avantazh.-Mosha 30-50 vjeç. Dergo CV-në tënde (me foto) në E-mail:

Botuar më 05/03/2021
Ofrohet pagë dhe kushte shumë të mira pune!

BANAKIER/E "Te Stela Resort" Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

1.Të ketë mbi 3 vite experience pune në Bar/Restorant.2.Të jetë mbi 20 vjeç.3.Të njoh një nga gjuhet angleze ose italiane. 4.Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese.5.Të dijë të përgatisë kokteile., 1.nxjerr produktet nga banaku pasi merr porosinë nga kamarieri apo shefi i sallës.2.përgatit porosinë me përpikmëri dhe në kohën e duhur.3.informon përgjegjësin e banakut për produktet që mungojnë dhe që duhen porositur.5.kryhen pastrimin gjeneral të banakut sipas grafikut javor., 1.transporti është i garantuar nga kompania2.puna është me dy turne, personat e interesuar mund te paraqiten çdo ditë pranë resortit te stela ose mund të dergojne cv-te e tyre brenda dates 25.03.2021 në adresat e poshtë shënuara:, Adresa: Autostrada Tr-Dr, Km 7 Mezez, KasharTirane

Botuar më 04/03/2021
e kenaqshme

RECEPSIONIST/E "Te Stela Resort" Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Hoteli. 1. Të ketë mbi 1 vit eksperience pune si recepsionist/e në fushën e Hotelerisë.2.Të ketë perfunduar Arsimin e Lartë ose të jetë në vazhdim të tij për Hoteleri Turizëm ose fusha te tjera të ngjashme3.Të ketë njohuri të një ose më shumë gjuhe të huaj.4.Të jetë fleksibël me oraret e punës.5.Të jetë i/e komunikueshem, i/e pergjëgjshem. Përparësi personat që kanë njohuri të sistemeve të hotelerisë si Smart, Channel Manager ose Triniss., 1.kthen përgjigje klientëve që kanë lënë komente në booking.2.pret klientët dhe përkujdeset deri në momentin që të ndihen komod.3.bën rakordimin e faturave invoice me financën në mënyrë që të proçedohet me faturat tatimore.4.pritje telefonatash dhe e-maile për rezervime.5.rakordim rezervimesh si dhe night audit.6.shoqërim grupi për prezantimin e resortit.7.kryerja e chech-in dhe check out-it për klientët.8.plotësimi i rregjistrit të hotelit në momentin kur bëhet check – in i klientit.9.përgjigje e klientëve të akomoduar për kërkesat përkatëse.10.kontrolli i portaleve online për rezervimet e mundshme.11.faturimi i klientëve në momentin e check- out.12.marrja e komenteve nga klientët për shërbimin në hotel.13.kontakti me teknikën për problemet teknike të klientëve.14.bërja e listave për sanitaret të chech-out dhe check –in15.mbajtja e evidencave te faturave te derguara ne excel.16.hedhja e kontakteve ne crm dhe komentet perkatese.17.marrja e feedback-ut mbrapsht me ane te telefonit te klienteve qe kane qene te akomoduar., transporti është i garantuar nga kompania., personat e interesuar mund te paraqiten çdo ditë pranë resortit te stela ose mund të dergojne cv-te e tyre brenda dates 25.03.2021 në adresat e poshtë shënuara:, Adresa: AutostradaTr-Dr, Km 7 Mezez, Kashar Tirane

Botuar më 04/03/2021
e kenaqshme
)