Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SANITARE

Bar Juristi

Kërkon të punësojë

Kriteret

Orari 06.30-11.00

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Rr. Perlat Rexhepi, prane fakultetit Juridik

Botuar më 11/10/2019

)