Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Restorant TIKU & MATO ne Durres Kërkon të punësojë Ndihmes kuzhinier

Përshkrim

- PICIER. Paga e kenaqshme + siguracion. Ushqim dhe strehim i siguruar, Adresa: Shkembi Kavajes, rruga dytesore tek Cincque Zone, ngjitur me hotel Bleart

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Shërbime për restorante
Restorant tiku & mato ne durres, ndihmes kuzhinier

Botuar më 17/06/2018

Telefon