Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Furre Buke Kërkon të punësojë Bukepjekes

(specialist buke). Pagese e kenaqshme, Adresa: Rr. “Gjik Kuqali”, tek Stadiumi D...

Botuar më 01/12/2018

Kerkohen Punonjese

Femra per Mbushje Ulliri, Puna 8 ore ne ditë, Pagese dhe kushte pune shume te mira, ...

Botuar më 01/12/2018

FAST FOOD- PICERI Kërkon të punësojë Punonjes/e

Fast Foodi. Me eksperience pune. Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte te mira pune., Tiranë, Adresa: Qyteti Studenti

Botuar më 10/12/2018

SUPERMARKET "XHANGOLLI" Kërkon të punësojë Punonjese

Bulmeti. Me eksperience pune, Adresa: 1. Stacioni i Trenit 2. (Ish Blloku)

Botuar më 10/12/2018

SUPERMARKET "XHANGOLLI" Kërkon të punësojë Kasiere

Me eksperience pune, Adresa: 1. Stacioni i Trenit 2. (Ish Blloku)

Botuar më 10/12/2018

SUPERMARKET "XHANGOLLI" Kërkon të punësojë Sistemuese

Raftesh., Adresa: 1. Stacioni i Trenit 2. (Ish Blloku)

Botuar më 10/12/2018

FAST FOOD- PICERI Kërkon të punësojë Shperndares

Motorrist. Me eksperience pune, Tiranë, Adresa: Qyteti Studenti.

Botuar më 10/12/2018

Cheers Pub Tirana Kërkon të punësojë Kamarier/e

Me eksperience pune. Paga e kenaqshme, Adresa: Rr. “Pjeter Bogdani”, ish blloku

Botuar më 10/12/2018

Cheers Pub Tirana Kërkon të punësojë Kuzhinier/e

Me eksperience pune. Paga e kenaqshme, Adresa: Rr. “Pjeter Bogdani”, ish blloku

Botuar më 10/12/2018

Hotel City Center Recepsioniste

Ose Recepsionist. Te dije Anglisht, Italisht. Ofrohen kushte shume te mira pune, Adresa: Te interesuarit te paraqiten me CV ne adresen: Rr. “Barrikadave”.

Botuar më 09/12/2018

Hotel City Center Menaxher

Hoteli. Te dije Anglisht, Italisht. Ofrohen kushte shume te mira pune, Adresa: Te interesuarit te paraqiten me CV ne adresen: Rr. “Barrikadave”.

Botuar më 09/12/2018

Hotel City Center Pastruese

Hoteli dhe bari. Ofrohen kushte shume te mira pune, Adresa: Te interesuarit te paraqiten me CV ne adresen: Rr. “Barrikadave”.

Botuar më 09/12/2018