Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Serenata Korcare Kërkon të punësojë Banakiere

Me eksperience pune, Adresa: Prane Institutit te Fiskultures

Botuar me 12/10/2018

TWIST BAR Kërkon të punësojë Kamariere

/Kamarier. Me eksperience pune, Adresa: Adresa 1: Blv. “Zogu I”, prane stacioni t...

Botuar me 11/10/2018

Restorant Peshku Altea Kërkon të punësojë Pjatalarese

Per restorant peshku. Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Vorri i Bomit

Botuar me 09/10/2018

Restorant Peshku Altea Kërkon të punësojë Pastruese

Per restorant peshku. Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Vorri i Bomit

Botuar me 09/10/2018

Restorant Peshku Altea Kërkon të punësojë Shites/e

Peshku. Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Vorri i Bomit

Botuar me 09/10/2018

Restorant Peshku Altea Kërkon të punësojë Kamarier/e

Per restorant peshku. Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Vorri i Bomit

Botuar me 09/10/2018

Restorant Piceri Gusto Italiano Kërkon të punësojë Kamariere

(femer). Te dije Italisht, Anglisht. Te kete eksperience pune. Paga shume e mire., A...

Botuar me 08/10/2018

BAR KAFE AROMA Kërkon të punësojë Kamarier

Me eksperience pune. Mosha mbi 18 vjeç. Ofrohen kushte optimale pune, Adresa: Laprak, prane Spitalit Ushtarak

Botuar me 16/10/2018

Bar Kafe Blini Kërkon të punësojë Kamarier

Me eksperience pune, Adresa: Rr. “Jordan Misja”

Botuar me 16/10/2018

HOTEL "VILA E ARTE" Kërkon të punësojë Punonjese

Per Lavanteri. Ofrohet page e kenaqshme + siguracion si dhe kushte te mira pune (klientele e huaj), Adresa: Rr. "Qemal Stafa", prane Prokurorise se Pergjithshme

Botuar me 16/10/2018

HOTEL "VILA E ARTE" Kërkon të punësojë Pastruese

Hotelerie. Ofrohet page e kenaqshme + siguracion si dhe kushte te mira pune (klientele e huaj), Adresa: Rr. "Qemal Stafa", prane Prokurorise se Pergjithshme

Botuar me 16/10/2018

PASTIÇERI NELA Kërkon të punësojë Shitese

Per pasticeri. Me eksperience pune. Paga shume e mire, Tiranë, Adresa: Yzberisht

Botuar me 16/10/2018

Bar-Kafe Juristi Kërkon të punësojë Banakier/e

Me eksperience pune, paga e kenaqshme, Adresa: Rr. Perlat Rexhepi, prane fakultetit Juridik

Botuar me 16/10/2018

Furre Buke Pasticeri Kërkon të punësojë Shitese

Me eksperience pune, Tiranë, Adresa: Rr. Sami Frasheri, prane Petro Ninit

Botuar me 16/10/2018

ZIO PEPPE PIZZA AL METRO Kërkon të punësojë Shitese

Mosha deri ne 35 vjeç, Adresa: Rruga e Durresit, ne hyrje te Bllokut te Ambasadave.

Botuar me 16/10/2018

PICERI IL SOLE Kërkon të punësojë Kamariere

Mosha 18-30 vjec, Tiranë, Adresa: Unaza e Re, perballe me karburant Kastratin

Botuar me 16/10/2018

PICERI IL SOLE Kërkon të punësojë Picier

Me eksperience pune. Paga 40.000 leke+siguracione+ ushqim. Nje dite ne jave pushim, Tiranë, Adresa: Unaza e Re, perballe me karburant Kastratin

Botuar me 16/10/2018