Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Restorant Piceri Era Kërkon të punësojë Ndihmes pasticier

Përshkrim

/ Nd/ Pasticiere. Te kete eksperience pune (brenda ketij profili).Arsimi i mesem. Mosha 20 - 35 vjeç. Puna me 2 turne. Era 2000 shpk garanton dhe merr persiper qe te dhenat e te gjithe aplikanteve te trajtohen dhe ruhen ne konfidencialitet te plote, Adresa: Rr. "Perlat Rexhepi, pallati Teknoproj1-Tirane

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Shërbime për restorante
Restorant piceri era, ndihmes pasticier

Botuar më 14/05/2018

Telefon