Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

PICERI IL SOLE Kërkon të punësojë Picier

Me eksperience pune. Paga 40.000 leke+siguracione+ ushqim. Nje dite ne jave pushim, T...

Botuar më 16/05/2019

Te Birra Stela Kërkon të punësojë Pjatalarese

Kontrata: Kohe e plote |

Eksperience: 2 vjet - 2 vjet, Tiranë, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, Km7, Mezez, ...

Botuar më 15/05/2019

Restorant Vila e Peshkut Kërkon të punësojë Kamariere

Ose Kamarier. Me eksperience pune ne Restorant Peshku. Mosha mbi 30 vjeç, Adresa: Adresa: Mbrapa ambasades Gjermane, rr. “Naim Frasheri” (rrugica Xhezmi Delli)

Botuar më 20/05/2019

Restorant Vila e Peshkut Kërkon të punësojë Ndihmes kuzhinier

Me eksperience pune ne restorant peshku, Adresa: Adresa: Mbrapa ambasades Gjermane, rr. “Naim Frasheri” (rrugica Xhezmi Delli)

Botuar më 20/05/2019

MARKET JOENA Kërkon të punësojë Punetore marketi

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Rr. “Frederik Shiroka”, prane kolegjit TurkPer me teper kontaktoni ne

Botuar më 20/05/2019

MARKET JOENA Kërkon të punësojë Ekonomiste

Te kete mbaruar financen, Adresa: Rr. “Frederik Shiroka”, prane kolegjit Turk

Botuar më 20/05/2019

MARKET JOENA Kërkon të punësojë Banakier/e

Adresa: Rr. “Frederik Shiroka”, prane kolegjit Turk

Botuar më 20/05/2019

MARKET JOENA Kërkon të punësojë Punetor magazine

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Rr. “Frederik Shiroka”, prane kolegjit Turk

Botuar më 20/05/2019

MARKET JOENA Kërkon të punësojë Kamarier/e

Lokali.Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Rr. “Frederik Shiroka”, prane kolegjit Turk

Botuar më 20/05/2019

MARKET JOENA Kërkon të punësojë Pastruese

Me eksperience pune, Adresa: Rr. “Frederik Shiroka”, prane kolegjit Turk

Botuar më 20/05/2019

MARKET JOENA Kërkon të punësojë Kasiere

Me eksperience pune, Adresa: Rr. “Frederik Shiroka”, prane kolegjit Turk

Botuar më 20/05/2019

MARKET JOENA Kërkon të punësojë Punonjese

Bulmeti dhe mishi., Adresa: Rr. “Frederik Shiroka”, prane kolegjit Turk

Botuar më 20/05/2019