Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Restorant Piceri Era Kërkon të punësojë Kuzhinier

Përshkrim

(pastat). Te kene eksperience pune ne kuzhine, jo me pak se 3-vjet. Te njohe mire sektorin e pastave. Arsimi i mesem (prioritet arsimi profesional). Preferohet mosha 22-45 vjeç. Puna me dy turne.Era 2000 shpk garanton dhe merr persiper qe te dhenat e te gjithe aplikanteve te trajtohen dhe te ruhen ne confidence te plote, Adresa: Rr. “Perlat Rexhepi”, pallati Unicom

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Shërbime për restorante
Restorant piceri era, kuzhinier

Botuar më 12/06/2018

Telefon